Boli snáď v noci Oscary? Všetky áčkové hviezdy Hollywoodu pokope, prvé husle hrala... Zbožňovaná princezná

Prestížne ceny SAG Awards prilákali na červený koberec do Los Angeles naozaj celý áčkový Hollywood.

25.02.2024 10:07
APTOPIX 30th Annual SAG Awards Foto: ,
Emily Blunt, Meryl Streep a Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.
debata

Dámy ako Margot Robbie, Brie Larson, Emily Blunt, Penelope Cruz, Carey Mulligan, Reese Witherspoon a mnohé ďalšie sa priam predháňali v tom, ktorá na červenom koberci zažiari o čosi viac ako ostatné. Módne magazíny Vogue a Harper's Bazaar zverejnili rebríčky najlepšie oblečených dám sledovaného podujatia.

Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG...
Jessica Chastain na 30. ročníku udeľovania SAG...
+43Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG...

Magazín Harper's Bazaar upriamil pozornosť na dámy ako Carey Mulligan, ktorá sa po červenom koberci prešla v saténovom modeli v odtieni šampanského z dielne Armani Privé. Emma Stone bola hviezdou, ktorá si obliekla jemne modrú róbu Louis Vuitton s výrazným výstrihom vpredu a čipkovanou vlečkou. Brie Larson siahla po odtieni ružovej, obliekla si dramatický top a sukňu od Atelier Versace. Jessica Chastain v modeli Armani Privé dokázala, že čierne šaty nie sú nudné, keď predviedla svoje krivky zahalené do efektnej čipky.

zväčšiť Carey Mulligan  na 30. ročníku SAG Awards. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Carey Mulligan na 30. ročníku SAG Awards.

Magazín Vogue upriamil pozornosť na herečku Anne Hathaway v modeli Versace, aj na jej kolegyňu zo slávneho filmu Diabol nosí Pradu – Meryl Streep v modeli Prada. Aj výrazná červená róba na tele oscarovej Reese Witherspoonovej zaujala, išlo o model z dielne Elie Saab. Nežná blondínka Elizabeth Debicki zasa zaujala v šatách Armani, v ktorých ukázala rafinovane odhalený chrbát.

zväčšiť Jessica Chastain na 30. ročníku udeľovania SAG... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Jessica Chastain na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.

Hathaway, držiteľka Oscara, si vo svojich šatách počas SAG Awards uctila slávnu scénu v ikonickom filme z roku 2006 Diabol nosí Pradu. Očarila v úchvatnej archívnej róbe Versace s výrazným maxi opaskom, na pódiu sa stretla so svojimi kolegyňami zo spomínanej snímky – Meryl Streepovou a Emily Bluntovou. Očarujúca čiernovláska v Hollywoode prerazila už v roku 2001, keď získala hlavnú rolu „nájdenej“ princeznej Mie v komédii Denník princeznej. Dnes 41-ročná herečka mala v tom čase 19 rokov.

zväčšiť Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.

Hlavnú cenu amerického Združenia filmových a televíznych hercov (SAG) v noci na nedeľu získala dráma Oppenheimer, ktorá tak naďalej dominuje tohtoročnej sezóne udeľovania filmových cien. Snímka o vynálezcovi atómovej bomby je aj hlavným favoritom pre marcové odovzdávanie Oscarov.

zväčšiť Emma Stone na 30. ročníku SAG Awards. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Emma Stone na 30. ročníku SAG Awards.

Popri hlavnej cene za vynikajúce obsadenie bol Oppenheimer ocenený aj v dvoch hereckých kategóriách. Ako herec v hlavnej úlohe cenu získal Cillian Murphy, ktorý v snímke stvárnil vedca Roberta Oppenheimera, z ceny za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe sa tešil jeho filmový kolega Robert Downey Jr. Lily Gladstone získala sošku za hlavnú úlohu v dráme Vrahovia mesiaca kvetov a herečka Da'Vine Joy Randolph za vedľajšiu úlohu v snímke Zimné prázdniny. Cenu za celoživotný prínos si z pódia odniesla Barbra Streisand.

zväčšiť Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.

Odovzdávanie 30. ročníka cien SAG mohli tento rok prvýkrát diváci sledovať v priamom prenose na streamovacej platforme Netflix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Margot Robbie #SAG Awards #Reese Witherpsoon

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...