Páni policajti, úsmev... Oscarová Jessica Chastain sa postarala o moment, na ktorý týchto päť mužov nezabudne. Ceny ozdobila aj Hathaway či Portman

Sezóna filmových cien ide do finišu. Pred blížiacim sa oscarovým ceremoniálom, ktorý sa uskutoční už o necelé dva týždne, rozdali aj ceny pre nezávislých filmových tvorcov a snímky reprezentujúce menšinové žánre a menšie rozpočty.

27.02.2024 00:00
debata
zväčšiť Herečka Jessica Chastain si ochotne zapózovala... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jessica Chastain Herečka Jessica Chastain si ochotne zapózovala aj s členmi policajnej jednotky Santa Monica Police Deparment.

Slávnostný večer pod názvom Film Independent Spirit Awards sa konal v Hollywoode už 39-krát, pričom ani tentoraz nechýbali hviezdy nezávislého filmu, no tiež herečky a herci áčkovej kategórie – čo sa týka popularity, obsadzovania či platov. Len niekoľko stoviek metrov od pláže v Santa Monike sa v priestoroch veľkého stanu rozdávali ceny, panovala tam dobrá nálada a prítomní hostia si užívali uvoľnenú atmosféru celého podujatia.

30th Annual SAG Awards - Arrivals Čítajte viac Driek oscarovej krásky tak do dvoch dlaní, Mulligan v tekutom zlate aj ukážkový štýl 70-ničky Meryl Streepovej: A to ste nevideli jej dcéru...

O jeden z najroztomilejších momentov sa ešte pred štartom eventu postarala oscarová víťazka Jessica Chastain. Americká herečka, ktorá dorazila v kreácii Oscar de la Renta, si totiž neváhala zapózovať aj so strážcami poriadku. Hollywoodska superstar obklopená kvintetom policajtov z oddelenia polície v Santa Monice sa postarala o rozruch. Nielen medzi nimi samotnými, ale aj medzi fotografmi. Potom si to už namierili za kolegami do priestorov obrovského stanu.

Herečka Lily Gladstone na vyhlásení cien Film...
Herečka Bel Powley v kreácii Marni na Film...
+24Herec Adam Brody.

Na pomyselnom červenom koberci (v prípade Film Independent Spirit Awards je vždy modrý) sa objavili aj ďalšie oscarové hviezdy – prišla herečka Natalie Portman v červenej minikreácii či herečka Anna Hathaway v trblietovom nohavicovom komplete Valentino). Medzi najsexi dámy podujatia patrila Emma Roberts, neter slávnej Julie Robertsovej. V čiernych šatách s prestrihmi (tiež Valentino) predvádzala s jemnou provokáciou krivky a ukážkovú formu.

zväčšiť Herec Andrew Scott a herečka Anne Hathaway si... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2024 Film Independent Spirit Awards - Red Carpet Herec Andrew Scott a herečka Anne Hathaway si spoločne zapózovali.

Tohtoročná oscarová favoritka Lily Gladstone sa tiež objavila na podujatí, ktorému dominovala snímka Past Lives od režisérky Celine Songovej. Tá získala cenu pre najlepšiu režisérku a film sa stal aj najlepším nezávislým projektom roka.

Režisér Todd Haynes a herečka Natalie Portman... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2024 Film Independent Spirit Awards - Arrivals Režisér Todd Haynes a herečka Natalie Portman spoločne na Film Independent Spirit Awards.

Medzi ocenenými sa potom objavil aj herec Jeffrey Wright (film American Fiction) či herečka Ali Wong (seriál Beef). Jednu z cien si odnášala aj Da'Vine Joy Randolph, ktorá doteraz premenila na víťazstvo asi každú nomináciu na nejakých prestížnych cenách – to z nej robí azda najjasnejšiu favoritku v kategórii Herečka vo vedľajšej úlohe oscarového súboja plánovaného na 10. marca. Viac z cien Film Independent Spirit Awards si pozrite v galérii vyššie.

Pozrite si tiež: Galérie z červeného koberca uplynulých dní

Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG...
Jessica Chastain na 30. ročníku udeľovania SAG...
+43Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG...
Heidi Klum na udeľovaní People's Choice Awards...
Kylie Minogue na udeľovaní People's Choice...
+21Heidi Klum na udeľovaní People's Choice Awards...
Herečka Margot Robbie prišla v kreácii Armani...
Topmodelka Naomi Campbell (vľavo) a herečka...
+42Princ William, prezident BAFTA prichádza na...
Herečka Amanda Seyfried uviedla v Berlíne...
Herečka a tento rok aj členka poroty Jasmine...
+34Modelka Toni Garrn na slávnostnom otvorení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Roberts #Natalie Portman #Anne Hathaway #Jessica Chastain #Film Independent Spirit Awards

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...