Tomu sa vraví dvojnásobný triumf: Po Oscarovi pribudla aj 'medúza', írsky herec Murphy bude hviezdou Versace

Len pár dní po jeho oscarovom triumfe vyrukovali médiá s novou správou. Herec Cillian Murphy získal kontrakt s luxusnou módnou značkou. Bude hviezdou reklamy.

15.03.2024 12:00
96th Academy Awards - Arrivals Foto: ,
Herec Cillian Murphy.
debata

Írskeho rodáka do svojej novej kampane pod názvom Icons angažovala talianska značka Versace. K dohode medzi ateliérom a čerstvým držiteľom pozlátenej filmovej sošky muselo dôjsť už niekoľko týždňov pred ceremoniálom 96. ročníka cien Americkej filmovej akadémie. Práve na ňom sa totiž Murphy objavil v pánskom obleku na mieru s visačkou so slávnym znakom medúzy.

Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera Čítajte viac Pred 20 rokmi v nich uchvátila Angelina Jolie, teraz si jej šaty obliekla najsexi blondínka Hollywoodu. Rozdiel? Neprehliadnuteľný...

„Som nadšená, že Cillian sa pripája k rodine Versace,“ podelila sa na sociálnych sieťach o novinky dizajnérka Donatella Versace, kreatívna riaditeľka značky. „Je to skutočne výnimočný herec a zaslúži si víťazstvo, zaslúži si Oscara. Pred kamerou je magnetický a hypnotizujúci a vždy vidím rada, koľko života dodá našej značke, keď ju nosí,“ uviedla tiež návrhárka a kreatívna tvár.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

Murphy nie je jedinou hviezdou, ktorá sa môže vďaka svojej sláve tešiť zo záujmu módnych firiem či kozmetických alebo klenotníckych značiek. V minulosti sa napríklad herec Brad Pitt krátko pred ziskom svojho Oscara stal tvárou značky Brioni. Držiteľka Oscara Penelope Cruz je už niekoľko rokov ambasádorkou módneho domu Chanel či parfumu Lancôme. Jej mladšia americká kolegyňa Jennifer Lawrence zase roky spolupracuje so značkou Dior.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Versace (@versace)

Veľa pozornosti na tohtoročných Oscaroch sa ušlo aj značke Louis Vuitton – nie však celkom žiadanej. Víťazka Oscara Emma Stone sa totiž objavila v šatách z jej dielne a priamo na pódium poukázala na to, že sa jej na zadnej strane natrhol zips. To si vyslúžilo početné kritické komentáre na úroveň kvality kreácií, ktorých ceny sa pohybujú v tisíckach dolárov.

Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity Fair.
Elizabeth Hurley na oscarovej párty magazínu...
+17Nominovaná herečka Jodie Foster prišla v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Versace #značka #Cillian Murphy

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....