Pred 20 rokmi v nich uchvátila Angelina Jolie, teraz si jej šaty obliekla najsexi blondínka Hollywoodu. Rozdiel? Neprehliadnuteľný...

Deja vu? Možno si niektorí pamätníci a fanúšikovia módy pomysleli, že túto chvíľu už vo svojej mysli prežili. A neboli ďaleko od pravdy. Teda, presne dvadsať rokov.

14.03.2024 00:00
Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera na párty Vanity Fair v roku 2024.
debata (3)

Toľko uplynulo od slávneho momentu v roku 2004, keď sa na oscarovom ceremoniáli 76. ročníka Americkej filmovej akadémie objavila herečka Angelina Jolie. V tom čase čerstvá držiteľka Oscara uchvátila na plnej čiare a v kreácii z hodvábneho saténu v krémovom odtieni sa zaradila medzi najlepšie oblečené ženy večera. Aj najpríťažlivejšie.

96th Academy Awards - Roaming Arrivals Čítajte viac Všetci čakali, či sa ukáže... ale Gosling prišiel na dôležitý večer svojej kariéry s inou ženou. Jeho vlastná mu do pár hodín poslala odkaz

Róba od dizajnéra Marca Bouwera sa zaradila medzi kultové kreácie oscarovej histórie a dodnes sa opakovane aj s jej nositeľkou objavuje v rozličných rebríčkoch. Po ostanom oscarovom ročníku, teda 96. v poradí, sa však možno bude spájať aj s novou tvárou.

Herečka Angelina Jolie v kreácii od Marca...
Herečka Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera...
+2Herečka Angelina Jolie v kreácii od Marca...

Rovnaký model ako Angelina v roku 2004 si na párty magazínu Vanity Fair obliekla americká herečka Sydney Sweeney. Plavovláske, ktorú s obľubou titulujú ako najsexi hviezdu plátna a obrazoviek súčasnosti, sa šaty podarilo získať priamo z archívov Bouwera a pred objektívmi z celého sveta predviedla vlastnú verziu zvodného saténového momentu.

Herečka Angelina Jolie v kreácii od Marca... Foto: Profimedia
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie v kreácii od Marca Bouwera na vyhlásení Oscarov v roku 2004.

Sweeney nazvala šaty ikonickými. „Ďakujem za to, že som mohla obliecť kúsok histórie,“ napísala hrdinka seriálu Eufória, marvelovky Madame Web či romantickej komédie Miluje ma, nemiluje ma. Herečku celkom prirodzene porovnávali s jej predchodkyňou. Azda aj preto, že Jolieovú tiež kedysi médiá radili medzi najkrajšie a najsexi hviezdy Hollywoodu.

Herečka Sydney Sweeney a jej zvodný look na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney a jej zvodný look na párty magazínu Vanity Fair.

Blondína Sydney na tento titul ašpiruje a zdá sa, že si to aj sama uvedomuje. Ktorej viac pristal model, môžete rozhodnúť aj vy.

Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake na...
Sharon Stone na oscarovej párty magazínu Vanity...
+53Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Angelina Jolie #archív #Oscar #ikona štýlu #Sydney Sweeney

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...