Všetci čakali, či sa ukáže... ale Gosling prišiel na dôležitý večer svojej kariéry s inou ženou. Jeho vlastná mu do pár hodín poslala odkaz

Spoločenské podujatia, kde by ich bolo vidieť spolu, možno zrátať na prstoch jednej ruky. Pre niektorých bolo doslova šokom, že Eva Mendes nesprevádzala svojho manžela ani na najdôležitejší filmový večer.

13.03.2024 00:00
96th Academy Awards - Roaming Arrivals Foto:
Herec Ryan Gosling vzal na ceremoniál svoju sestru Mandi Gosling.
debata

Herec Ryan Gosling bol nominovaný so skladbou I'm just Ken a zároveň bojoval o sošku pre najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe. Jeho polovička však nesedela po jeho boku, namiesto nej vzal fešný predstaviteľ Kena so sebou sestru Mandi a rodičov Donnu a Thomasa Goslingovcov (foto tu).

Modelka a moderátorka Emily Ratajkowski v kreácii Jacquemus. Čítajte viac Tak už aj Barbie? Krásna Margot Robbie žúrovala bez nohavíc, Ratajkowski hore bez. Na brazílsku superstar však nemala ani jedna

Hoci sa objavilo aj pár komentárov, ktoré sa snažili naznačiť, či vlastne v manželstve hollywoodskej dvojice funguje všetko tak, akoby malo… odpoveď prišla relatívne rýchlo. Americká herečka s kubánskymi koreňmi zverejnila na svojom Instagrame záber v ružovom saku vykladanom kryštálmi a s kovbojským klobúkom – teda v kostýme, v ktorom sa neskôr predviedol pred miliónmi divákov Gosling.

Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

„Zobral si Kena celú tú dlhú cestu až za Oscarmi, RG. A teraz sa vráť domov, musíme uložiť deti spať,“ napísala vtipná herečka k záberu a pridala aj ilustráciu bozku. Eva Mendes oslávila pred pár dňami okrúhle päťdesiate narodeniny (galériu jej najlepších lookov nájdete tu), s Goslingom tvoria pár už viac ako desať rokov a vychovávajú spolu dve dcéry.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Mendes (@evamendes)

Herecká dvojica sa už v minulosti rozhodla, že sa nebude ukazovať spoločne na oficiálnych podujatiach – nie je však jediná, ktorá si vo vzťahu zakotvila podobné pravidlo. V minulosti napríklad bolo veľmi zriedkavé vidieť na jednom červenom koberci spolu Bena Afflecka a jeho bývalú manželku Jennifer Garnerovú – v čase, keď boli ešte svoji. Herci argumentovali tým, že sa snažia chrániť si svoj vzťah a súkromie a nechcú dávať médiám zámienky na tvorbu rozmanitých vyfabulovaných káuz a titulkov.

Herec Ryan Gosling (v strede) poičas vystúpenia... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
96th Academy Awards - Show Herec Ryan Gosling (v strede) poičas vystúpenia so skladbou I'm Just Ken.
Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #Instagram #Oscar #Eva Mendes #Ryan Gosling

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...