Tak už aj Barbie? Krásna Margot Robbie žúrovala bez nohavíc, Ratajkowski hore bez. Na brazílsku superstar však nemala ani jedna

Odvážnejšia, divokejšia, provokatívnejšia - pre módu hviezd na po-oscarovej párty Vanity Fair platilo všetko z uvedeného.

11.03.2024 17:00
Modelka a moderátorka Emily Ratajkowski v... Foto: ,
Modelka a moderátorka Emily Ratajkowski v kreácii Jacquemus.
debata (4)

Najsledovanejší večierok, ktorý známy americký časopis organizuje už niekoľko dekád, je miestom aj pre hviezdy, ktorým sa neušlo miesto pri rozdávaní oscarových pozvánok. Zatiaľ čo červený koberec slávneho večera je zvyčajne elegantný a dámy na ňom pompézne, distingvované a zvyčajne decentné, párty zvádza k tomu, aby sa móda stala hravejšou, odvážnejšou a aby sa o nej viac diskutovalo.

Ariana Grande Čítajte viac Kráľovná Oscarového večera? Ťažko vybrať jedinú, no Jennifer Lawrence k nej mala blízko. Uchvátila aj Eva Longoria a hviezda Barbie v šatách, ktoré boli óda na krivky

Počas nedeľňajšieho žúru sa o to postaralo niekoľko slávnych dám. Prekvapením bola napríklad herečka Margot Robbie, ktorá sa z róby Versace prezliekla do zlatého korzetového body doplneného štólou. Predstaviteľka bábiky Barbie sa tak pripojila do zoznamu celebrít, ktoré už prepadli populárnemu trendu „dole bez“ (minulý týždeň rozruch vyvolala Kristen Stewart).

Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake na...
Sharon Stone na oscarovej párty magazínu Vanity...
+53Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity...

Samozrejme, neznamená to, že by pred objektívmi predvádzali intímne partie, akurát chýba tradičná sukňa či nohavice a nohy sú zvyčajne odhalené v body, minišortkách alebo nohavičkách, ktoré sa nosia ako vrchný odev. U Robbieovej to bola dokonca archívna kreácia – zlatý korzetový kus pochádzal z roku 1986 a má ho na svedomí dizajnér Thierry Mugler.

Brazílska superstar Anitta v kreácii Fendi... Foto: SITA/AP, Profimedia
Anitta Brazílska superstar Anitta v kreácii Fendi Haute Couture na párty Vanity Fair Oscar Party.

Ešte odvážnejšia ako plavovláska z Austrálie bola americká modelka a moderátorka Emily Ratajkowski (vlastne celkom tradične). Tmavovláska si obliekla kreáciu Jacquemus, skulpturálne šaty, v ktorých horný diel zakrýval síce hruď, ale z niektorých uhlov bolo vidieť takmer všetko a nositeľka si musela dekolt strážiť.

Margot Robbie na oscarovej párty magazínu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Margot Robbie na oscarovej párty magazínu Vanity Fair.

Bez ostychu a „stráženia“ sa predviedla brazílska superstar, speváčka Anitta. Jej voľba padla na kreáciu z ostatnej kolekcie Fendi Haute Couture. Trblietavá sieť, zhotovovaná ručne stovky hodín, zakrývala len nahé telo. Ale vlastne nezakryla. Mimochodom, Oscary mali aj „nahý“ moment priamo na pódiu počas vyhlásenia cien a postaral sa o to svalnatý wrestler a herec – viete kto? Kliknite na odkaz tu.

Na pooscarovom večierku sa však objavili aj dámy v nádherných róbach tradičnejšieho vzhľadu. Viac si pozrite v galérii vyššie a nezabudnite ani na galérie z oscarového galavečera.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
Herečka, režisérka a producentka Eva Longoria v...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
+20Herečka Charlize Theron v kreácii Christian...
Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #Vanity Fair #provokácia #Margot Robbie #Emily Ratajkowski #Anitta

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...