Okopírovať jednu z najslávnejších modeliek v histórii? Zendaya si odhryzla poriadne sústo! A toto je výsledok...

Ani počas uplynulého víkendu neoddychovala. Americká superstar Zendaya pokračovala v propagácii nového projektu a znovu sa jej podarilo na seba strhnúť pozornosť. Tentoraz aj s odkazom na minulosť.

17.04.2024 00:00
debata
zväčšiť Americká herečka Zendaya sa na milánskej... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Italy Challengers Photo Call Americká herečka Zendaya sa na milánskej prezentácii nového filmu objavila v šatách z roku 1992 od Ralpha Laurena. Na prehliadke v nich žiarila Cindy Crawford.

Dvadsaťsedemročná hrdinka novinky Challengers sa v talianskom Miláne predviedla v bielych minišatách s lodičkami, ktoré oživili spomienky na legendárnu supermodelku Cindy Crawfordovú. Práve ona sa totiž v šatách značky Ralph Lauren objavila na prestížnom týždni módy v New Yorku v roku 1991 a predviedla odev z kolekcie na leto nasledujúceho roka.

Zendaya Čítajte viac V kovovom skelete sa skoro uvarila, teraz je z nej najštýlovejšia 'tenistka' pod slnkom. Serena, Maria, takto sa to robí, dámy...

Písala sa vtedy éra supermodeliek a hviezdy na mólach patrili medzi tie najväčšie celebrity. Crawford, v tom čase už vydatá za herca Richarda Gera (viac o jeho partnerkách tu), patrila medzi miláčikov Ameriky. A právom. Tenisové šaty jej krajana, obľúbeného návrhára Ralpha Laurena, umocňovali jej status prototypu dokonalého amerického dievčaťa.

Americká herečka Zendaya sa na milánskej...
Herečka Zendaya v Londýne v kreácii od Vivienne...
+13Zľava: Herci Josh O'Connor, Zendaya a Mike...

Zendaya, ktorá v novinke Challengers, stvárňuje bývalú tenisovú šampiónku, však návrat do minulosti a poctu Crawfordovej zvládla na jednotku s hviezdičkou. Nadšené reakcie sa objavili najmä na sociálnych sieťach, ale aj medzi fotografmi, s ktorými sa kráska stretla v Miláne.

Zendayin výlet do módy inšpirovanej tenisom pokračuje naprieč rôznymi outfitmy, ktoré už stihla predviesť na červenom koberci. V Austrálii zahviezdila v trblietavých zelených šatách od Jonathana Andersona a značky Loewe s hlbokým výstrihom a vzorom napriahnutej ruky tenistu.

Zendaya počas návštevy turnaja Monte Carlo... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Monaco Challengers Photo Call Zendaya počas návštevy turnaja Monte Carlo Tennis Masters v kreácii Brunello Cuccinelli.

Neskôr sa objavila v ultimatívnom športovo-elegantnom outfite – strieborných plisovaných šatách Loewe s neónovo žltými tenisovými loptičkami na opätkoch topánok. Zendaya stihla zažiariť aj v Paríži a Londýne, v prvej metropole v kreácii Louis Vuitton, v druhej bielych šatách inšpirovaných tenisom od Thoma Browna. Naposledy ju mohli vidieť aj návštevníci tenisového turnaja v Monte Carle, kde ju obliekla značka tichého luxusu Brunello Cuccinelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tenis #Cindy Crawford #Zendaya #Challengers

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...