Mauréry ako hollywoodska diva, sexy Kerekes aj trblietavá Germáni s prezidentkou: Toto je móda zo Slnka v sieti, musíte vidieť aj Dávida z Dunaja

Slávnostný večer vyhlásenia filmových cien Slnko v sieti mal noblesnú príchuť. Na akcii v priestoroch Slovenského rozhlasu nechýbala elegantná aj originálna móda. U dám, ale aj pánov.

27.04.2024 14:15
debata (25)
Herečka Zuzana Mauréry opäť očarila. Foto: SFTA
Herečka Zuzana Mauréry opäť očarila. Herečka Zuzana Mauréry opäť očarila.

Medzi pozvanými už tradične zaujali dámy, ktoré sa v spoločenskom živote pohybujú s istotou a takmer vždy dokážu zaujať. To je prípad herečky Zuzany Mauréry či jej kolegyne Vice Kerekesovej, ktoré si spoločne zahrali v snímke Slúžka.

JZEM7100 Čítajte viac Označovať lásku ako chorobu je zvláštne, odkázala víťazka Slnka v sieti Droppová. Chorobou je, ak niekto medzi nás vkladá strach a nenávisť

Prvá prišla v elegantnej temnomodrej róbe so sponou od dizajnérky Jany Kuzmovej. Šaty tvarovali postavu, odhaľovali šiju a ramená a dodávali nositeľke hviezdny punc. U Kerekesovej, nominovanej za Slúžku, padla voľba na telovú kombináciu od maďarskej dizajnérky. Nezľakla sa ani odvážnejšieho výstrihu a patrila k najzvodnejším dámam večera – nebolo to však príliš, ale rafinované a vkusné.

Herečka Natália Germáni s manželom Martinom...
Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana...
+78Herec Daniel Fischer bol nominovaný za výkon vo...

Zástupkyňami z radov nominovaných boli aj herečky Natália Germáni, Oľga Belešová či Dana Droppová, ktorá sa napokon tešila z ceny. Práve ona zaujala kombináciou bieleho topu s asymetricky riešeným živôtikom a nadýchanými rukávmi, ktorý doplnila žiarivo farebná sukňa s efektným printom. U Belešovej padla voľba na elegantnú tubovú róbu s čipkovaným dezénom a Germáni opäť bodovala s voľbou čiernej kreácie s metalickým dezénom a semitransparentnou sukňou. Blondínka si obliekla model dizajnéra Patrika Haaza.

Herečka Vica Kerekes na cenách Slnko v sieti. Foto: SFTA
Herečka Vica Kerekes na cenách Slnko v sieti. Herečka Vica Kerekes na cenách Slnko v sieti.

Metalický efekt v spojení s tmavým vrškom fungoval aj u Jany Kovalčikovej, ktorá prišla odovzdať jednu z cien. Jej voľba padla na sukňu od dizajnérky Lenky Sršňovej. Herečka Zuzana Kanócz stavila na trblietavú modrú tubu s golierikom a odhalenými ramenami a neprehliadnuteľná bola aj Kristína Kanátová. Ako jedna z mnohých volila čiernu farbu – na znak solidarity so zamestnancami RTVS – v róbe s volánovými rukávmi a naznačenou vlečkou na sukni očarila.

zväčšiť Herečka Natália Germáni bola nominovaná za... Foto: SFTA
Natália Germáni Herečka Natália Germáni bola nominovaná za výkon vo filme Jej telo.

Spomedzi televíznych tvárí zaujal tiež Jakub Jablonský, herec známy z projektu Dunaj, k vašim službám a tiež aktuálne šou Let's Dance. Stavil na zavinovací kimonový model, ktorý si obliekol na nahé telo a vynikal tak spomedzi všetkých prítomných pánov. Odvaha a originalita mu jednoznačne nechýba.

zväčšiť Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana... Foto: SFTA
Zuzana Čaputová s partnerom Jurajom Rizmanom Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová s partnerom Jurajom Rizmanom prichádza na vyhlásenie cien.

Na slávnostnom vyhlásení cien sa zúčastnila aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, ktorá stavila na čiernu zamatovú róbu s transparentnými rukávmi zdobenými florálnym detailom. Ďalšie dámy ako Emília Vášáryová, Henrieta Mičkovicová, Katarína Krnáčová, Hana Lasicová, Éva Bándor či Gabriela Dzuríková alebo Anka Šišková nájdete v našej bohatej galérii. Nájdete v nej viac ako 80 záberov z piatkového večera. Nezabudnite si pozrieť ani videá, ktoré vznikli exkluzívne po prenose.

zväčšiť Herečky Gabriela Dzuríková prišla odovzdať... Foto: SFTA
Gabriela Dzuríková Herečky Gabriela Dzuríková prišla odovzdať jednu z cien.

Na cenách Slnko v sieti snímka Invalid triumfovala aj ako Najlepší film a získala cenu od divákov či sošku pre najlepšieho režiséra. Darilo sa však aj snímkam Úsvit, Slúžka alebo televíznemu miniseriálu Matematika zločinu. Viac čítajte na Kultura.pravda.sk. O prejave režiséra Petra Bebjaka sa dočítate aj na Mediaklik.sk.

Za Invalida mu ďakujú na pumpe aj v električke, Hološka triumfoval aj na Slnku v sieti
Video
Zdroj: TV Pravda
Cenu od kolegov si vážim, ale ešte viac sa ma dotkla každá divácka odozva, hovorí Dana Droppová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Zuzana Kanócz #trend #Vica Kerekes #Slnko v sieti #Oľga Belešová #Zuzana Mauréry #Natália Germáni #Zuzana Čaputová #Jakub Jablonský

+ Nezanedbávajte sami seba, budete sa tak cítiť zle vo vašom tele.
Nesnažte sa byť niekým iným, za každých...

+ Objavte radosť v jednoduchosti a čerstvosti sezónnych potravín.
Pri platobnej neschopnosti bude lepšie ak...