Od hlavy po päty v zlate a ako zázrak prírody: 56-ročnej Kidmanovej tlieskala herecká elita. Najväčšie prekvapenie večera však prišlo, keď ukázala dcéry

Cenu za výnimočný prínos si počas víkendového ceremoniálu AFI Lifetime Achievement Award odniesla austrálska rodáčka a slávna filmová diva Nicole Kidman. Vyrazila dych.

29.04.2024 00:00
debata
zväčšiť Herečka Nicole Kidman prišla na slávnostný... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman prišla na slávnostný ceremoniál v kreácii Balenciaga, ktorú jej zhotovili na mieru.

Držiteľka mnohých cien oslávila 56. narodeniny, ale v zlatej kreácii z dielne Balenciaga, ktorú si obliekla na výnimočné podujatie, vyzerala úchvatne. Tak trochu ako soška Oscara, ktorého doma medzi záplavou ocenení a trofejí má tiež.

Herečka Zuzana Mauréry opäť očarila. Čítajte viac Mauréry ako hollywoodska diva, sexy Kerekes aj trblietavá Germáni s prezidentkou: Toto je móda zo Slnka v sieti, musíte vidieť aj Dávida z Dunaja

Kidmanovej prišli gratulovať mnohé kolegyne a kolegovia, z ktorých sa rokmi v brandži stali aj blízki priatelia. Medzi nich ráta napríklad herečku Reese Witherspoonovú či Meryl Streepovú, s ktorými si zahrala aj v seriáli Veľké malé klamstvá. Objavila sa tiež nestarnúca Michelle Pfeiffer, ale aj zástupcovia mladšej generácie ako Joey King alebo Miles Teller.

Laureátka Nicole Kidman prichádza na pódium pri...
Herečka Jane Seymour na vyhlásení 49. ceny AFI...
+19Herečka Joey King v kreácii David Koma.

Azda najväčšie prekvapenie však nevyvolali zástupcovia kinematografie. Po boku austrálskej superstar nechýbal manžel Keith Urban, ale tentoraz ani ich dcéry. V spoločnosti sa objavujú zriedkavo, pre veľký večer spravili výnimku.

zväčšiť Spevák Keith Urban s manželkou Nicole... Foto: Profimedia
868539714 Spevák Keith Urban s manželkou Nicole Kidmanovou (druhá sprava) si užili večer, na ktorom ocenili Kidmanovú cenou za výnimočný prínos. Podporili ich aj najbližší. Nechýbala Kidmanovej sestra Antonia (vpravo), ale aj dcéry hereckého páru - 15-ročná Sunday Rose (druhá zľava) a 13-ročná Faith (tretia zľava), k dvojici dievčat sa pripojila aj 17-ročná Sybille Hawley, ktorá je dcérou Antonie a neterou Kidmanovej.

Pätnásťročná Sunday Rose a o dva roky mladšia Faith sú síce stále v tínedžerskom veku, ale slávnostnú náladu podujatia v Los Angeles nepodcenili. Obe sa obliekli do večerných kreácií a spoločnosť im robila aj sesternica Sybille, ktorá je dcérou Antonie Kidmanovej, sestry herečky Nicole Kidmanovej. Šťastnú rodinku, ale aj hviezdnych gratulantov nájdete v našej galérii.

Cenu od kolegov si vážim, ale ešte viac sa ma dotkla každá divácka odozva, hovorí Dana Droppová
Video
Zdroj: TV Pravda
Herečka Natália Germáni s manželom Martinom...
Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana...
+78Herec Daniel Fischer bol nominovaný za výkon vo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Balenciaga #Nicole Kidman #Keith Urban #dcéry

+ Ak si dnes potrebujete pospať dlhšie, urobte to, zaslúžite si.
Nepodceňujte sa, všetko zvládnete bez väčších...

+ Hovorte o problémoch, bude to len horšie ak ich budete dusiť v sebe.
V zamestnaní sa môžu vyskytnúť...