Ramazzottiho milenka v priesvitnom: Provokovala kyprým poprsím

Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli patrí v Taliansku medzi populárne celebrity. Partnerka speváčka Erosa Ramazzottiho nechýbala ani na párty po otvorení klenotníctva Cartier. A pritiahla pohľady pánov i dám.

10.10.2012 02:00
debata (1)
Modelka Marica Pellegrinelli - priateľka... Foto: IMAGENET: Photo by Venturelli/Getty Images for Cartier
Marica Pellegrinelli Modelka Marica Pellegrinelli - priateľka speváka Erosa Ramazzottiho zvádzala v sexi tope. Pod priehľadným tylom sa črtali jej prsia.

Vysoká brunetka dorazila v odvážnom modeli z priehľadného tylu, v ktorom jej ženské vnady ukrývala len rafinovane našitá aplikácia látky. Pri detailnejších pohľadoch však nikomu neunikli modelkine kypré prednosti. A nežne pôsobiaca rodáčka z talianskeho Bergama sa v sexi kreácii očividne neostýchala.

Pohľad na priestory zrenovovaného klenotníctva...
Na párty klenotníctva Cartier zamierila aj...
+12Modelka Filippa Lagerback na párty po otvorení...

Zmyselnosť talianskych žien v spomenutý večer, ktorý sa konal pri príležitosti znovuotvorenia klenotníctva značky Cartier v Miláne, však nezastúpila len krásna Marica. Medzi hosťami sa objavila napríklad aj ex-priateľka herca Georga Clooneyho – moderátorka a príležitostná herečka Elisabetta Canalis. V čiernom nohavicovom overale na ramienkach predviedla štíhlu postavu a tiež zdôraznila vnady, ktoré jej nadelila matka príroda.

Moderátorka a herečka Gaia Bermani Amaral na... Foto: IMAGENET: Photo by Venturelli/Getty Images for Cartier
Gaia Bermani Amaral Moderátorka a herečka Gaia Bermani Amaral na párty po otvorení klenotníctva Cartierv Miláne.

Podobne na to išla aj brazílska modelka a televízna herečka Gaia Bermani Amaral. Pod rafinovanými koktejlovými šatami, ktorých vrchnú časť tvoril tyl a aplikácia z čipky, flitrov a pštrosích pier, ukryla bujné poprsie. Napriek tomu však bola neprehliadnuteľná.

Moderátorka a herečka Elisabetta Canalis. Foto: IMAGENET: Photo by Venturelli/Getty Images for Cartier
attends Cartier boutique reopening cocktail party on October 5, 2012 in Milan, Italy. Moderátorka a herečka Elisabetta Canalis.

Nuž, hviezdičky šoubiznisu na Apeninskom poloostrove si skrátka potrpia na zdôraznenie ženskosti. Ďalších hostí na párty Cartier nájdete v galérii.

1 debata chyba

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...