České hviezdy sa odviazali, toľko odhalenej kože... Magnetom večera bola Smetana s mega výstrihom, kráska zo Superstar, ale aj slávna dcéra vo vreci

Zvyčajne sa nám podobná móda spája so zahraničím a červenými kobercami hudobných cien ako Grammy či Brit Awards. Odvahu však majú aj lokálne hudobné hviezdy a hviezdičky.

02.04.2024 17:30
Emma Smetana Foto:
Moderátorka a herečka Emma Smetana na vyhlásení hudobných cien Anděl.
debata (2)

Na minulotýždňovom vyhlásení hudobných cien Anděl v Prahe to potvrdilo množstvo pozvaných hostí a zástupcov a zástupkýň jednotlivých žánrových kategórií. Popri odmeňovaní za hudobné počiny sa pozornosť sústreďovala aj na podobu hviezd. A občas sa zdalo, že niektoré sa snažia zvíťaziť v pomyselnej súťaži pod názvom „čím bizarnejšie, tým lepšie“.

Beyonce (v kreácii Versace) Čítajte viac Katy Perry iba v sieti a pod ňou... pár centimetrov látky. Všetky oči aj tak smerovali na kovbojku Beyoncé. Boh vás vedie, odkázala

Samozrejme, proti gustu žiaden dišputát a v pop-music to platí dvojnásobne. Vedľa seba sa tak postavili dámy v elegantne pôsobiacich večerných róbach (speváčka Elizabeth Kopecká známa zo Superstar) vedľa celebrít, ktoré si vzali sieťovaný top a poprsie prelepeli nálepkami na bradavky (speváčka Žofie Darbujánová).

Herečka Tereza Ramba predviedla vypracované...
Emma Smetana prišla na vyhlásenie hudobných...
+6Speváčka Žofie Darbujánová z formácie MYDY.

Pozornosť na seba strhla aj moderátorka, herečka a speváčka Emma Smetana. Po návrate z exotickej dovolenky predviedla imidž retro sexbomby z miamského pobrežia – teda opálenú pokožku v šatách žiarivej tyrkysovej farby so semitransparentným finišom dezénu. Ako magnet pôsobil určite na mnohých jej odvážny dekolt. O istenie, aby všetko zostalo na svojom mieste, sa starali telové pásky.

Speváčka a bývalá účastníčka Superstar... Foto: Profimedia
861359265 Speváčka a bývalá účastníčka Superstar Elizabeth Kopecká v kreácii Anamé.

Podobne ako Smetana, ktorá je zjavne v ukážkovej fyzickej forme, sa ukázala aj herečka Tereza Ramba. V jej prípade voľba padla na šaty v odtieni ružového zlata a výrazný detail odhaleného brucha. Na bielu farbu a asymetriu stavila Barbora Poláková a tartan v spojení s korzetovým pásom predvádzala speváčka raperka Sharlota.

Slávni rodičia a slávne deti. Na snímke herečka... Foto: Profimedia
861492545 Slávni rodičia a slávne deti. Na snímke herečka Eva Pavlíková s dcérou Katarziou (druhá zľava) a hudobník Ondřej Havelka s dcérou Rozáliou Havelkovou.

A popri štýlovej všehochuti sa objavila medzi pozvanými aj dáma „vo vreci“. Šaty z jutového materiálu – pôvodne vreca na kávu – ktoré zdobil nápis odkazujúci na rýchly konzum módneho sveta, ukázala Rozálie Havelková. Mimochodom, tá je dcérou hudobníka a speváka Ondřeja Havelku. Na vyhlásení Andělov nebola jedinou známou ratolesťou. Dokonca si spoločne zapózovala so slovenskou speváčkou Katarziou a jej mamou – herečkou Evou Pavlíkovou.

Ocenení na Anděl 2023

– David Koller – Sólový interpret
- Pam Rabbit – Sólová intepretka
- J.A.R. – Skupina roka
- November 2nd – Album roka (album November 2nd)
- Anna K. – Skladba roka (pieseň Údolí včel)
- Calin a Viktor Sheen – Najlepší spoločný projekt (album Roadtrip)
- Tereza Balonová – Objav roka
- Hex – Najlepší slovenský album (nahrávka Kde je tu láska?)

Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien...
Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...
+21Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #Anděl #Katarzia #Emma Smetana #Tereza Ramba #Elizabeth Kopecká

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...