Katy Perry iba v sieti a pod ňou... pár centimetrov látky. Všetky oči aj tak smerovali na kovbojku Beyoncé. Boh vás vedie, odkázala

Nebol to žiaden žart, na prvý apríl sa rozdávali v Los Angeles dôležité hudobné ceny. A predvádzali znovu slávne dámy a páni. Najmä prvá skupina pútala pozornosť odvážnymi outfitmi.

02.04.2024 11:18
Beyonce (v kreácii Versace) Foto: ,
Speváčka Beyonce (v kreácii Versace) si prevzala cenu Innovator Award.
debata

Slávnostný večer iHeartRadio Music Awards prilákal v pondelok mnohé známe tváre súčasnej pop-music. Azda najviac sa médiá venovali prítomnosti speváčky Beyoncé, ktorej nový počin – country album je diskutovaným projektom a už stihol hviezde zabezpečiť niekoľko prvenstiev. Na tomto evente si však prišla prevziať cenu pre Inovátora na poli umenia a jej prítomnosť nadchla množstvo fanúšikov.

860313670 Čítajte viac Deti Michaela Jacksona opäť spolu, v Londýne boli stredobodobom pozornosti: Takto vyrástli potomkovia kráľa popu

„Dnes večer ste ma nazvali inovátorkou a som vám za to veľmi vďačná,“ povedala Beyoncé vo svojej ďakovnej reči. „Inovácia sa začína snom. Ale potom musíte naplniť tento sen a cesta môže byť veľmi hrboľatá. Byť inovátorom často znamená byť kritizovaný, čo preverí vašu duševnú silu. Byť inovátorom znamená opierať sa o vieru, dôverovať, že Boh vás chytí a povedie,“ uviedla speváčka v ďakovnej reči.

Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien...
Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...
+21Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...

Štyridsaťdvaročná superstar sa predviedla v stylingu výrazne ovplyvnenom práve country hudbou. Beyoncé stavila na kožený komplet Versace doplnený kovbojským koženým klobúkom.

Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katy Perry Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien iHeartRadio Music Awards.

Kolegyne známej speváčky boli však omnoho odvážnejšie. Napríklad Katy Perry sa predviedla v jednom z najsexi modelov vôbec. Sieťované šaty, pod ktorými mala oblečené len čierne bikiny, doplnila vysokými koženými čižmami a masívnymi slnečnými okuliarmi na tvári.

Taylor Swift a jej partner - hráč NFL Travis Kelce Čítajte viac Moja žena, naznačil gestom Kelce na bahamskej pláži. Romantiku so Swiftovou zachytili objektívy, s ňou aj sexi krivky speváčky

Pozornosť na seba strhla aj raperka Ice Spice či speváčka Tate McRae, ktorej zlaté minišaty lemované čipkou z dielne Rabanne nadchli aj množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach. Rovnako ako neskôr McRaeovej vášňou nabité vystúpenie.

Speváčka Tate McRae v kreácii Rabanne. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Tate McRae v kreácii Rabanne. Speváčka Tate McRae v kreácii Rabanne.

Medzi laureátmi jednotlivých ocenení sa tento rok ocitla aj speváčka Cher, ktorú prišla dokonca osobne uviesť hollywoodska herečka Meryl Streep. Dámy sa poznajú roky a naposledy si spolu zahrali v druhom filme muzikálového projektu Mamma Mia!. K Cher sa neskôr pridala aj Jennifer Hudson a dámy si spoločne zaspievali.

V zozname hostí tohtoročného podujatia sa potom objavil napríklad spevák Jared Leto, speváčka Avril Lavigne či napríklad herečka Tori Spelling. Medzi ocenenými sa objavila zase speváčka a skladateľka SZA či country star Lainey Wilson. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Katy Perry #móda #odvážna róba #styling #iHeartRadio Awards #Tate McRae

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....