Moja žena, naznačil gestom Kelce na bahamskej pláži. Romantiku so Swiftovou zachytili objektívy, s ňou aj sexi krivky speváčky

Prvú veľkú romantickú dovolenku majú konečne za sebou. Aj vzhľadom na fakt, že obaja sú slávne osobnosti, bez médií nebola. Samozrejme, tých bulvárnych.

02.04.2024 00:00
Taylor Swift a jej partner - hráč NFL Travis Kelce Foto:
Taylor Swift a jej partner - hráč NFL Travis Kelce počas dovolenky na Bahamách.
debata

Americká speváčka Taylor Swift a jej partner – hráč NFL Travis Kelce si už pred viac ako týždňom vyrazili na slnečné Bahamy. Momentky, ktoré sa podarilo z diaľky zhotoviť paparazzom, sa dostali do médií až v ostatných dňoch.

858710891 Čítajte viac Ona zbalila ortopéda, on zase mladšiu kolegyňu: Vergara a Manganiello sa ani nemôžu líšiť viac v tom, ako s nimi trávia čas...

Reportéri zachytili párik na dovolenke na pláži spolu. Dvojica sa od seba takmer nepohla, celý čas sa držala za ruky, spoločne si užila more, ale aj piesočnatú pláž. A v jednom momente objektívy zvečnili, ako si 34-ročný Kelce spokojne drží svoju partnerku slniacu sa na pláži. Rukou položenou na jej pozadí. Dvojica si venovala početné prejavy náklonnosti počas celého dňa.

Speváčka Taylor Swift a jej partner - hráč NFL...
Taylor Swift a jej partner - hráč NFL Travis...
+6Ani na Bahamách neunikli paparazzom. Speváčka...

Samotná Swift, podľa magazínu TIME osobnosť roka 2023, sa objavila v dvojdielnych plavkách a predvádzala ženské krivky. Tie si následne vyslúžili množstvo komentárov aj na sociálnych sieťach.

zväčšiť Travis Kelce drží ruku na pozadí svojej... Foto: Profimedia
859548546 Travis Kelce drží ruku na pozadí svojej partnerky Taylor Swiftovej.

Taylor Swift je okrem hudobného talentu, ktorý naposledy potvrdili aj štyri sošky Grammy za jej ostatný album, známa svojimi romantickými vzťahmi. A slávnymi mužmi v zozname expartnerov. Jedným z najznámejších vzťahov Taylor Swiftovej bola niekoľko mesiacov trvajúca romanca s Tomom Hiddlestonom v roku 2016.

MACO6730 Čítajte viac Hospodárová žiari po jeho boku spokojnosťou, lásku našla u muža mimo šoubiznisu. Nie je jediná, poznáte aj tieto (ne)známe polovičky známych Slovákov?

Ďalším ex-priateľom Taylor Swift bol Joe Jonas, člen skupiny Jonas Brothers. Ich rozchod v roku 2008 bol zachytený aj v textoch vo viacerých piesňach Taylor Swiftovej, čo ju ešte viac preslávilo. Hviezda randila aj s hercami Jakeom Gyllenhaalom, Joeom Alwynom či spevákom a hercom Harrym Stylesom.

Speváčka Taylor Swift a hráč amerického futbalu...
Taylor Swift a herec Joe Alwyn na podujatí...
+6Taylor Swift a jej bývalý priateľ Tom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Taylor Swift #Bahamy #Travis Kelce

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...