Vždy bude slávna dcéra ešte slávnejšieho otca, ale videli ste už deti Nicole Richieovej? Šok pre fanúšikov, kedy sa toto stalo... sú z nich tínedžeri

Jej kariéru odštartovala reality-šou, v ktorej sa aj s kamarátkou Paris Hiltonovou stretávala s "obyčajnými" Američanmi. Dnes je z Nicole Richie úspešná podnikateľka, herečka ale aj hrdá mama. Všetko sa na jednom mieste stretlo počas nedávnej premiéry.

05.04.2024 00:00
861961441 Foto:
Nicole Richie na zábere so svojím otcom - spevákom Lionelom Richiem na premiére filmu 'Don't Tell Mom The Babysitter Is Dead'.
debata

Štyridsaťdvaročná blondínka, ktorú si aj slovenskí diváci môžu ešte pamätať z hitovej série The Simple Life na obrazovkách MTV, sa pred pár dňami objavila na premiére novinky Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead. Oblečená v elegantnej kreácii Schiaparelli si užívala veľkú chvíľu pozornosti. Ale neurobila tak sama. Podporu jej vyjadrila osobne celá rodina.

Gene Hackman Čítajte viac Hollywoodsku legendu Hackmana odfotili po 20 rokoch: Po jeho boku stále rovnaká žena, hviezda Francúzskej spojky má 94 rokov a takto vyzerá dnes

Nicole sa v roku 2010 vydala za hudobníka Joela Maddena. Ešte pred svadbou sa im narodil syn Harlow, neskôr prišla na svet aj dcéra Sparrow. Svoje dve deti doteraz manželský pár na verejné podujatia nevodil. Rozhodnutie pripojiť sa ku známym rodičom na spomenutej premiére však urobili ich dospievajúci potomkovia sami.

zväčšiť Zľava: Lionel Richie, jeho súčasná partnerka... Foto: Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia
861968031 Zľava: Lionel Richie, jeho súčasná partnerka Lisa Parigi, Harlow Madden a Sparrow Madden s mamou Nicole Richieovou, starou mamou Brendou Harvey-Richieovou a otcom Joelom Maddenom na premiére.

Šestnásťročný tínedžer a o dva roky mladšia dcéra, ktorí nezaprú podobnosť najmä so známou mamou, okamžite vyvolali rozruch na sociálnych sieťach. Určite aj preto, že sa na verejnosti objavili ako dvaja mladí dospievajúci ľudia, pričom médiá donedávna ešte zverejňovali ich zábery z útleho detstva. Čas skrátka beží a deti rastú aj v Hollywoode.

860313670 Čítajte viac Deti Michaela Jacksona opäť spolu, v Londýne boli stredobodobom pozornosti: Takto vyrástli potomkovia kráľa popu

Pozornosť im patrila aj preto, že rodina Richievcov mala bohaté zastúpenie. Na filmovú premiéru prišiel tiež spevák a skladateľ Lionel Richie, otec Nicole Richieovej, ktorého sprevádzala súčasná partnerka Lisa Parigi. Azda najväčším prekvapením bolo, že na jednom zábere sa potom ocitla aj Brenda Harvey-Richie – spevákova bývalá manželka a mama Nicole.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí...
+33Modelka Kate Moss a jej dcéra Lila Moss prišli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #rodina #Nicole Richie #Lionel Richie

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....