Ani žena, ani muž, volám sa Eliot a som človek: Ratolesť speváka Stinga na premiére medzi hviezdami, ako víla žiarila Dakota Fanning

Herecké hviezdy Dakota Fanning a Andrew Scott boli v centre pozornosti na slávnostnej premiére novinky pod názvom Ripley. Neboli však jedinými protagonistami nového seriálu z produkcie Netflixu, ktorí prišli a zaujali.

08.04.2024 10:00
debata (4)
zväčšiť Herečka Dakota Fanning a herec Andrew Scott na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Dakota Fanning a herec Andrew Scott Herečka Dakota Fanning a herec Andrew Scott na premiére seriálu Ripley, Dakota je oblečená v kreácii Fendi Haute Couture.

V osadenstve projektu, ktorý vychádza z knihy Talentovaný pán Ripley, sa objavuje aj Eliot Sumner – ratolesť jedného z najznámejších britských spevákov – Stinga – a jeho manželky Trudie Stylerovej. S umeleckou brandžou má čo dočinenia už pár rokov a už pár rokov patrí aj medzi umelcov, ktorí sa odmietajú identifikovať s konkrétnym pohlavím.

861961441 Čítajte viac Vždy bude slávna dcéra ešte slávnejšieho otca, ale videli ste už deti Nicole Richieovej? Šok pre fanúšikov, kedy sa toto stalo... sú z nich tínedžeri

V roku 2015 v rozhovore pre The Evening Standard Eliot uviedli, že neverí v žiadne nálepky a označenia a jediné, s čím sa dokáže identifikovať je označenie hudobník. „Myslím, že celý život sme sa možno snažili zistiť … čo sme. Ale neveríme, že by sa niekto mal cítiť nútený mať na sebe akýkoľvek druh značky, štítok. So všetkými by sme mali zaobchádzať rovnako. Nechceme byť jedna konkrétna vec, všetci sme ľudia,“ odznelo vtedy v rozhovore.

Herečka Dakota Fanning a herec Andrew Scott na...
Taliansky herec Maurizio Lombardi.
+5Herečka Dakota Fanning a herec Andrew Scott na...

V anglickom jazyku sa tak od tohto rozhovoru prestali v súvislosti s Eliotom používať označenia „on“ alebo „ona“, namiesto nich sa využíva anglické they/them – teda oni/im. Eliot ešte v tom čase priznali aj vzťah s rakúskou modelkou Lucie Von Altenovou. Ten sa medzičasom skončil.

zväčšiť Eliot Sumner, dieťa speváka Stinga a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Eliot Sumner Eliot Sumner, dieťa speváka Stinga a producentky Trudie Stylerovej na slávnostnej premiére seriálu Ripley.

V seriáli Ripley si však prekvapivo Eliot Sumner zahrali konkrétnu rolu – postavu muža menom Freddie Miles, ktorý je však tiež pohlavne fluidnou postavou. Vo filme z roku 1999 si túto úlohu zahral herec Philip Seymour Hoffman.

Biden US South Korea Čítajte viac Veľká rana pre Angelinu? Jedno z detí sa sťahuje k Bradovi Pittovi. Za rozhodnutím stojí...

Nové spracovanie príbehu o mužovi s dvojitým životom, ktorý sa snaží zapadnúť medzi bohatú smotánku, však sústreďuje pozornosť najmä na dvojicu hlavných hviezd. V hlavnej úlohe sa objavuje Andrew Scott, ktorého talent potvrdili mnohé projekty v minulosti. Na plátne sa objavuje tiež Dakota Fanning, ktorá sa so Scottom spriatelila počas nakrúcania. Dvojica prišla na premietanie v Los Angeles vo skvelej nálade. Fanningovú obliekli do kreácie Fendi Haute Couture so snovou estetikou, jej kolega stavil na výraznú farbu obleku od Giuliva Heritage.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sting #Dakota Fanning #Andrew Scott #Eliot Sumner #Ripley

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...