Veľká rana pre Angelinu? Jedno z detí sa sťahuje k Bradovi Pittovi. Za rozhodnutím stojí...

O hercovi Bradovi Pittovi a jeho vzťahu s deťmi, ktoré spoločne vychovávali počas manželstva s Angelinou Jolieovou sa toho popísalo viac ako dosť. Nie často lichotivého. Ale zdá sa, že jedno z detí má k slávnemu otcovi omnoho bližšie ako si myslia médiá (a možno aj ako by si želala jeho slávna mama).

04.04.2024 00:00
Biden US South Korea Foto: ,
Herečka Angelina Jolie na návšteve Bieleho domu.
debata (1)

Podľa magazínu Life & Style sa chystá veľká zmena v živote jednej zo šiestich ratolestí – hercovej prvorodenej dcére Shiloh, dnes 17-ročnej tínedžerke. Tá sa rozhodla opustiť matku Angelinu a presťahovať sa k svojmu otcovi Bradovi Pittovi.

Brad Pitt a jeho filmový kolega Javier Bardem Čítajte viac Aha, máva nám Brad Pitt... miláčik Hollywoodu je v plnom nasadení, na pľaci nie je sám, doplnil ho ďalší oscarový fešák

„Je ľahké vidieť, že Shiloh má silnú väzbu so svojím otcom Bradom,“ vyjadril sa zdroj z časopisu Life & Style. „Jej záujmy v histórii, umení a architektúre sa zdajú byť priam dedičstvom po jej otcovi,“ doplnil zdroj. Shiloh a Brad majú spoločné záľuby vrátane basketbalu, environmentálnej problematiky, klasických filmov a literatúry.

Herečka  Angelina Jolie a jej dcéra Shiloh... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Herečka Angelina Jolie a jej dcéra Shiloh Jolie-Pitt na archívnom zábere.

Ďalším z dôvodov, prečo vraj chce Shiloh odísť, je aj jej blížiaca sa osemnástka. „Cíti potrebu vykonať túto zmenu v živote,“ uviedol zdroj z časopisu InTouch.

brad pitt Čítajte viac Trpká pilulka pre Brada Pitta! Dcéra Zahara sa verejne dištancovala od jeho priezviska

Od otca to však bude mať len na skok ku slávnej mame a súrodencom, adoptívnym deťom Maddoxovi, Paxovi a Zahare a pokrvným dvojičkám Vivienne a Knoxovi. Rozvod rodičov v roku 2016 bol mediálnou senzáciou a zanechal ich fanúšikovskú základňu v šoku. Bývalí partneri sa nerozišli práve v najlepšom a postupne sa objavovali viaceré správy o tom, že Brad Pitt mal problémy s alkoholom či zvládaním prejavov hnevu a násilia.

Herec Brad Pitt na zábere z roku 1988.
Herec Brad Pitt na zábere z roku 1989.
+27Brad Pitt v roku  1990 v seriáli Glory Days.

Či ide o prifarbené správy bulváru alebo realitu, vedia asi len priami zainteresovaní. Staršie deti, synovia Pax a Maddox však napríklad úplne odmietajú kontakt so svojím adoptívnym otcom. Dcéra Zahara sa zase dištancovala od jeho priezviska a používa len to po matke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #sťahovanie #Shiloh Jolie-Pitt

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...