Aha, máva nám Brad Pitt... miláčik Hollywoodu je v plnom nasadení, na pľaci nie je sám, doplnil ho ďalší oscarový fešák

S nakrúcaním sa začalo už v lete minulého roka, ale tvorcovia pokračujú. K hviezdnemu Bradovi Pittovi sa najnovšie pridala aj iná herecká superstar. Podobne ako on, má doma Oscara a titul charizmatického a príťažlivého muža.

31.01.2024 00:00
debata
Herec Brad Pitt a jeho filmový kolega Javier... Foto: Profimedia
Brad Pitt a jeho filmový kolega Javier Bardem Herec Brad Pitt a jeho filmový kolega Javier Bardem spoločne na nakrúcaní filmu z pretekárskeho prostredia, ktorý režíruje Joseph Kosinski.

Počas uplynulého týždňa zachytili reportéri Brada Pitta na okruhu v Daytone, kde sa nakrúcali nové scény k filmu s pracovným názvom Apex. Tvorcovia o snímke zatiaľ veľa neprezradili, takže jej dej nie je známy. Isté je, že pre scény do filmu sa už šesťdesiatnik Pitt spoločne s režisérom Josephom Kosinskim a filmovým štábom objavil v niekoľkých pretekárskych lokáciách v Amerike aj Európe.

675930014 Čítajte viac Jeho nahé zábery kedysi zvalcovali magazíny, vzťahy s kolegyňami fascinovali svet: Pitt má 60, my jeho 30 (naj)sexi fotiek

Najnovšie zábery sa však neodohrávali na dráhe, ani v automobile – hrdina hitov ako Vtedy v Hollywoode či Bullet Train nakrúcal zábery z práčovne. Práve tam vznikla aj scéna, v ktorej sa objavuje nová hviezda očakávaného projektu.

Herec Brad Pitt na zábere v golfovom autíčku v...
Automobil The Wright Motorsports Porsche 911...
+9Herec Brad Pitt a jeho filmový kolega Javier...

Reč je o španielskom hercovi Javierovi Bardemovi, známom napríklad zo snímok Táto krajina nie je pre starých (získal za ňu Oscara) či Piráti z Karibiku. Zatiaľ čo Pitt v scéne pôsobí ležérne, oblečený v džínsoch a voľnom tričku, jeho európsky kolega prichádza v elegantnom saku a čiernom tričku. Dvojica sa objíma ako starí kamaráti a potom vedie rozhovor. V prestávke medzi nakrúcaním jednotlivých klapiek sa však obaja páni s úsmevom otočia aj smerom ku sliediacim objektívom a mávajú.

Herec Brad Pitt na zábere v golfovom autíčku v... Foto: SITA/AP, Jenna Fryer
Brad Pitt Herec Brad Pitt na zábere v golfovom autíčku v priestoroch pretekárskeho okruhu Daytona International Speedway počas pretekov Rolex 24 of Dayton.

Film Apex budí veľký rozruch už mesiace pred jeho dokončením a uvedením, azda aj preto, že okrem hereckých hviezd sa v ňom objavia aj hviezdy pretekárske. Potvrdený je napríklad Lewis Hamilton. Okrem neho diváci uvidia aj herečky Kerry Condonovú (Duchovia Inisherinu) či hercov Damsona Idrisa (Astral) a Tobiasa Menziesa (Koruna).

Fogasova Rytmus Čítajte viac Premiéra, akú Slovensko nezažilo: Vojna policajtov prilákala 4000 divákov, Rytmus sa fotil s Fogašovou, žiarila Dubayová a po boku Bártu...

Režisér Joseph Kosinski sa naposledy blysol snímkou Top Gun: Maverick, v ktorej akčné a letecké scény nadchli divákov po celom svete. Očakáva sa, že aj v novom projekte ponúkne veľmi autentický zážitok a snímanie jazdenia z kokpitu automobilu tak, ako ho doteraz diváci nemali možnosť vidieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Javier Bardem #preteky #nakrúcanie #Daytona #Joseph Kosinski

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...