Pod nôž chodila ako na klavír, no pri pohľade na 61-ročnú Demi Moore v trblietavej sieti je jedno jasné. Vyzerá famózne

Veľkolepá výstava a zároveň oslavy jubilea jednej z najznámejších módnych značiek sveta boli lákadlom pre hviezdy zo všetkých kútov sveta. Zavítali do Milána.

09.04.2024 00:00
Demi Moore Foto:
Americká herečka Demi Moore ako vzácny hosť na párty a oslavách módnej značky Dolce & Gabbana, ktorá zároveň otvorila veľkolepú výstavu "Dal Cuore alle Mani" v Palazzo Reale v Miláne.
debata (2)

Práve v mekke módy sa konala v nedeľu večer oslava 40. výročia existencie ateliéru Dolce & Gabbana, ktoré sa zároveň spojilo s otvorením výstavy retrospektívy toho najlepšieho, čo doposiaľ talianske duo vytvorilo. Nemohli pri tom chýbať mnohé známe tváre, často také, ktoré s duom D&G spolupracujú niekoľko rokov.

Demi Moore v kreácii Balmain Čítajte viac Bohaté, krásne a zranené. Dohodli sa, že ho zničia... Demi Moore hrá v skutočnom príbehu, na jeho premiére uchvátila. Je z nej labuť

Ako tvár ostatnej kolekcie sa objavila medzi pozvanými napríklad supermodelka Naomi Campbell, medzi hosťami nechýbala herečka Helen Mirren, britská kráska, modelka, herečka a podnikateľka Rosie Huntington-Whiteley či jej krajanka Kitty Spencer, neter princeznej Diany.

Americká herečka Demi Moore ako vzácny hosť na...
Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George...
+4Britská supermodelka Rosie Huntington Whiteley...

Pozornosť pútala jedna dáma za druhou, ale o kúsoček viacej sa len predsa len ušlo hollywoodskej star. Reč je o Demi Mooreovej, hviezde hitov ako Duch či Charlieho anjeli. Dnes 61-ročná exmanželka Bruca Willisa dorazila v trblietavej sieti – šatách zo sieťovaného priehľadného materiálu zdobeného kryštálmi. Pod nimi mala oblečenú tmavú podprsenku a výraznú tmavé nohavičky. Dlhé havranie vlasy siahali takmer po pupok a mama troch dcér si užívala pózovanie na špeciálne nasvietenom pódiu, po ktorom sa hostia prešli.

zväčšiť Americká herečka Demi Moore ako vzácny hosť na... Foto: Profimedia
Demi Moore Americká herečka Demi Moore ako vzácny hosť na párty a oslavách módnej značky Dolce & Gabbana, ktorá zároveň otvorila veľkolepú výstavu "Dal Cuore alle Mani" v Palazzo Reale v Miláne.

Demi Moore sa so železnou pravidelnosťou objavuje na podujatiach spojených s módou. Okrem Dolce & Gabbana je vernou klientkou a v súkromí aj dobrou priateľkou dizajnéra Kima Jonesa z módneho domu Fendi či napríklad Daniela Roseberryho z ateliéru Schiaparelli. Iba nedávno sa tiež ocitla v zozname najlepšie oblečených žien Hollywoodu, ktorý však nebol ani tak o slávnych ženách ako o ocenení ich štylistov. S Mooreovou už niekoľko rokov spolupracuje Brad Goreski. A má na svedomí väčšinu jej zvodných kreácií.

Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore Čítajte viac Jedna plastiky odmieta, druhej vraj skrášlili aj kolená, ale pozrite sa... veď Salma Hayek s Demi Moorevou sú ako dvojičky

Za formu, ktorú hviezda v nich predvádza, vďačí čiastočne aj pomoci chirurgov, estetickej medicíne a plastickej chirurgii. Už dávnejšie podstúpila Demi Moore úpravu poprsia (nechala si ju urobiť pred filmom Striptíz), facelifting či napríklad aj liposukciu vonkajších a vnútorných stehien a brucha. O Mooreovej sa dokonca hovorilo aj v súvislosti s estetickou úpravou kolien, vraj sa jej nezdali dosť pekné a v roku 2012 jej mali z nich odstrániť prebytočnú kožu a skrášliť ich tvar. Pravidelne vraj tiež chodí na kolagénové injekcie a aplikáciu botolotoxínu.

zväčšiť Herečka Demi Moore ako Ann Woodward v seriáli... Foto: Pari Dukovic/FX
FEUD: Capote Vs. The Swans -- Pictured: Demi Moore as Ann Woodward. CR: Pari Dukovic/FX Herečka Demi Moore ako Ann Woodward v seriáli Zlá krv: Capote verzus labute.

Mooreovú budú môcť už čoskoro diváci vidieť aj v novej úlohe – na obrazovky Disney+ prichádza tento mesiac seriál Zlá krv: Capote verzus labute. Viac o ňom čítajte aj tu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dolce & Gabbana #Miláno #oslava #Demi Moore #forma #pôvab

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...