Tenis nikdy nevyzeral lepšie! Na svedomí to má superstar Zendaya. Sydney ovládla s raketou, v Ríme ukázala nahú hruď aj loptičky

Ak mal niekto pocit, že po turné k filmu Duna: Časť druhá už nemá ako prekvapiť... mýlil sa poriadne. Herečka Zendaya je opäť v plnej poľnej výbave pri propagácii nového filmu. A jednotlivé momenty plnia sociálne siete aj médiá.

10.04.2024 10:00
863513212 Foto:
Herečka Zendaya na uvedení filmu 'Challengers" v Ríme. Oblečená v kreácii Calvin Klein.
debata

Dvadsaťosemročná Američanka stvárnila hlavnú ženskú rolu v novej snímke talianskeho režiséra Lucu Guadagnina nazvanej Challengers.

Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Čítajte viac Jej otec bol ministrom obrany, ona má tri tituly: Becker sviatkoval u rodičov mladšej priateľky, bude vari svadba?

Herečka si zahrala postavu Tashi, bývalej špičkovej tenistky, ktorá sa stala trénerkou a premenila svojho manžela z priemerného hráča na svetoznámeho grandslamového šampióna. Aby ho vytrhla z nedávnej série prehier, prinúti ho hrať challenger – blízko najnižšej úrovne turnaja na profesionálnej tour. Napätie sa stupňuje a vrcholí, keď sa ocitne oproti niekdajšiemu sľubnému, dnes už vyhorenému Patrickovi, jeho bývalému najlepšiemu priateľovi a Tashinmu ex-priateľovi.

Herečka Zendaya na predstavení filmu...
Herečka Zendaya na uvedení filmu 'Challengers"...
+2Herečka Zendaya na predstavení filmu...

Stručný náznak deja sotva odhalí, aký bude nový film – jedno je však isté, tenisové prostredie sa stalo obrovskou inšpiráciou pre Zendayu, ale najmä jej štylistu Lawa Roacha. Estetiku „bieleho športu“, ale aj doslovné detaily a prvky života z kurtov stihol niekoľkokrát pretaviť do podoby ukážkového a originálneho looku.

Herečka Zendaya na predstavení filmu... Foto: Profimedia
Zendaya na predstavení filmu Challengers Herečka Zendaya na predstavení filmu Challengers v Ríme v kreácii, ktorá pripomína tenisové minišaty. Akurát sú trblietavé a od ateliéru Loewe.

Tvorcovia začali turné s filmom v Austrálii, kde sa hviezda seriálu Eufória objavila v trblietavých šatách Loewe. Kreácia zaujala okamžite, vzorom čiernych flitrov na zelenom podklade, ktorý zachytával ruku tenistu s raketou a loptičku. Keď sa potom o pár dní objavila hviezda v Ríme, tenisovú estetiku podporila trblietavé minišaty s plisovanou sukničkou, ktorá pripomínala dres hráčok. A aby toho nebolo málo na ihličkových podpätkoch značky Loewe mala Zendaya zapichnuté tenisové loptičky.

Britain Dune: Part Two World Premiere Čítajte viac Nie, toto nie je počítačová ilúzia, ale módny vrchol roka... Zendaya ako robot na premiére v Londýne vyrazila všetkým dych, potom brnenie zhodila

Okrem „doslovných“ citácií tenisového života však prišlo aj na rafinovanejšie modely. Biela róba Louis Vuitton bola odevom, v ktorom očarila herečka a speváčka v Paríži a na snehobiely tón stavila potom opäť aj v Ríme. Kominácia rovnej sukne s rozparkami a dokonalo strihaného a ušitého saka Calvin Klein na obnaženej hrudi sa určite bude objavovať v zoznamoch tých najštýlovejších kreácií slávnej Američanky. Prívlastok módna ikona sa v jej prípade rozhodne netreba báť používať…

Mimochodom, herečku na svoje titulné strany umiestnili hneď dve verzie renomovaného svetového módnika VOGUE. Objaví sa na obálke májových vydaní amerického aj britského Vogue. Zábery nájdete na ďalšej strane.

Herečka Zendaya v kreácii Roberto Cavalli na...
Herečka Zendaya na podujatí 2024 Essence Black...
+20Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Rím #Louis Vuitton #Zendaya #módna ikona #Loewe #Challengers

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...