Jedna ako živý kvet, druhá s vyholenou hlavou a v brnení: Toto spojenie bol osud, hviezdy kultového muzikálu ohúrili Vegas

Na divadelnej scéne na Broadway sa radí medzi najúspešnejšie muzikáli. Teraz sa predstavenie Wicked dočkalo aj filmovej verzie s mimoriadne hviezdnym obsadením.

16.04.2024 00:00
debata
Herečky aj speváčky v jednom - Ariana Grande... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2024 Cinemacon - Universal Pictures and Focus Features Herečky aj speváčky v jednom - Ariana Grande (vľavo) a Cynthia Erivo spoločne predstavili muzikál Wicked na CinemaCone.

Na podujatí CinemaCon v Las Vegas sa počas minulého týždňa objavilo množstvo hviezdnych protagonistov očakávaných projektov a jedným z nich boli aj tváre projektu Wicked. Davy fanúšikov čakali predovštkým na ústrednú dvojicu – speváčky a herečky Arianu Grande a Cynthiu Erivo.

Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth Čítajte viac Najšpinavejší a najkrvavejší film, aký som kedy robila... kráska z Hollywoodu priznala: Toto bola fakt nálož

Obe dámy sa môžu pýšiť famóznym hlasom a oktávovým rozsahom, čo sa nepochybne dalo skvelo zužitkovať aj na filmovom plátne. „Keď nájdete dve umelkyne ako sú ony, tak viete, že to bol osud,“ komentoval na tlačovom stretnutí s médiami režisér John M. Chu.

Herečky aj speváčky v jednom - Ariana Grande...
Herec Jonathan Bailey a herečka Michelle Yeoh...
+3Speváčka a herečka Ariana Grande v kreácii...

Doplnil, že s herečkami vzniklo spirituálne spojenie a skvelá bola spolupráca všetkých zúčastnených. Medzi nimi sa objavuja napríklad aj držiteľka Oscara Michelle Yeoh, herec Jeff Goldblum či britský herec Jonathan Bailey.

Herec Jonathan Bailey a herečka Michelle Yeoh... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jonathan Bailey a herečka Michelle Yeoh Herec Jonathan Bailey a herečka Michelle Yeoh predstavili na CinemaCone muzikál Wicked.

Na samotnom evente zaujali aj obe spomenuté dámy. Zatiaľ čo Ariana Grande si obliekla model šiat Oscar de la Renta, ktoré evokovali nadrozmerný kvet, jej kolegyňa stavila na dramatickejší a sexy vzhľad. Cynthia Erivo si obliekla vysoké zelené čižmy a živôtik s korzetom, ktorý kopíruje farbu jej postavy na plátne. Pridala k nim minisukňu Versace z drobných kovových plieškov, ktorá na pohľad pripomínala brnenie. S romantickou Arianou bol v ostrom kontraste aj jej účes – nahladko vyholená hlava, ktorú slávna speváčka a herečka predvádza pomerne často.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predstavenie #Ariana Grande #CinemaCon #Cynthia Erivo #Wicked

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...