Emma Stone oslávila Glóbus šatami za desaťtisíce eur! Na tomto skvoste pracovali vyše tisíc hodín, luxus predviedli aj krásky z Oppenheimera

Blesky fotoaparátov ešte nestihli vychladnúť po hviezdami nabitom galavečere Zlatý glóbus a v Los Angeles sa už konal ďalší. Opäť plný slávnych tvárí a luxusnej módy.

10.01.2024 18:00
Emma Stone Foto: ,
Herečka Emma Stone sa objavila v kreácii Fendi Haute Couture, ktorej výroba zabrala tisícky hodín.
debata

Na slávnostnom evente Governors Awards 2024 sa zišli zástupcovia najdôležitejších filmov a projektov uplynulého roka. Azda neprekvapilo, že prišli ambasádori snímok ako Oppenheimer, Barbie, May December či Past Lives. Pozornosť si opäť uchmatli najmä krásne dámy. A keďže v čerstvej pamäti majú mnohí módni nadšenci ešte červený koberec z nedeľňajšieho gala, bolo aspoň čo porovnávať.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Medzi najpríťažlivejšie dámy sa zaradili herečky Florence Pugh a Emily Blunt, hviezdy spomenutého veľkofilmu Oppenheimer. Pred fotostenou predvádzali skvelú náladu a aj róby premyslené do posledných detailov. Blondínka Pugh kreáciu z dielne Rodarte, jej britská kolegyňa zase model Miu Miu s efektným štrasovo-kryštálovým detailom na hrudi pripomínajúcom hrudný skelet.

Herec John Mulaney a jeho partnerka Olivia Munn...
Herečka Claire Foy na vyhlásení cien Governors...
+35Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel na akcii...

Herečka Margot Robbie, ktorá v nedeľu oslnila v ďalšej verzii živej bábiky Barbie, sa tentoraz od ružovej farby priklonila k čiernej klasike. Šaty Celine boli distingvované, elegantné a veľmi ženské. Vo výsledku však tlmenejšie a klasickejšie než jej glóbusový model. Rovnaké platilo aj o herečke Natalie Portmanovej, ktorej ohurujúca kreácia Dior na glóbusovom gala brala dych. Tentoraz bola americko-izraelská herečka synynonom zvodnej krásy v kreácii Schiaparelli.

Herečky Florence Pugh (vľavo) v kreácii Rodarte... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
14th Governors Awards - Arrivals Herečky Florence Pugh (vľavo) v kreácii Rodarte a Emily Blunt v šatách Miu Miu.

Medzi najluxusnejšie oblečené dámy sa zaradila Emma Stone, mimochodom čerstvá laureátka 81. ročníka v kategórii najlepšia herečka v muzikáli alebo komédii. Hviezdu filmu Chudiatko obliekol ateliér Fendi do kreácie z ostatnej kolekcie haute couture. Vzala si na seba záverečný model prehliadky – šaty ručne pošívané kryštálmi s efektom ružového svitu. Na ich vznik bolo potrebných 1200 hodín ručnej práce a sympatická Emma tento superluxus predviedla s nenútenou prirodzenosťou a úsmevom.

Jennifer Aniston Čítajte viac Bol to najškaredší účes, aký som nosila, priznala sa kedysi Jennifer Aniston. Dnes ho nosí opäť a s touto zmenou si ho zase zamilujú ženy po celom svete

Medzi pozvanými hviezdami na Governors Awards zaujali aj dámy ako Penelope Cruz či Eva Longoria, ale tiež oslnivá Julianne Moore alebo herci Barry Keough a Charles Melton. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Emily Blunt #Emma Stone #Margot Robbie #Fendi #ručná práca #Governors Awards #Florence Pugh

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...