Silvestrovská 'queen' Salátová, Polnišová s Evelyn aj Vinczeová: premiéra novej komédie prilákala hviezdy slovenskej zábavy. Bude to do popuku, sľubujú...

Zábavu a smiech na úvod nového roka sľubuje v kinách nová komédia. Azda neprekvapí, že na jeho premiére sa objavilo toľko tvárí slovenského humoristického sveta.

11.01.2024 13:00
835549853 Foto:
Zľava: Herečka Zuzana Šebová, moderátorka Adela Vinczeová a komička Simona Salátová.
debata (3)

Do jedného z bratislavských multiplexov zavítala filmová delegácia, v ktorej čele stála herečka a producentka Petra Polnišová. Divákom dobre známa dáma z projektov ako Cuky Luky či Horná Dolná sa znovu spojila s režisérkou Zuzanou Mariankovou (tvorili film Známi neznámi) a tentoraz sa rozhodli posunúť sa od dramedy žánru do čistej komédie, miestami poriadne bláznivej.

sara Sandeva Čítajte viac Najkrajšia Češka, hviezdy ako Polnišová či Polívková na premiére! Keď vám oči padnú na Prachařovu lásku Sandevu, nezatvoríte ústa

V novinke, ktorá sa premieta od štvrtka v širokej distribúcii, si zahrala aj Polnišovej dobrá kamarátka a kolegyňa z populárneho podcastu Evelyn Kramerová, diváci uvidia aj Annu Polívkovú, Jakuba Prachařa či Vojtu Kotka. Obaja spomenutí páni nechýbali ani na bratislavskom premietaní. Azda posilnení aj úspechom filmu v Česku, kde mal premiéru ešte pred Vianocami. Doteraz ho u našich západných susedov videlo vyše stotisíc divákov.

Moderátorka Adela Vinczeová.
Herečka a komička Evelyn Kramerová so svojím...
+5Komička Simona Salátová sa tiež prišla pozrieť...

Medzi prvými slovenskými sa objavili aj známe tváre ako Adela Vinczeová, herečka Zuzana Šebová či komička Simona Salátová, ktorú triumf v rámci silvestrovského programu a odvysielanej stand-up comedy šou priniesol vstupenku medzi pomyselnú elitu súčasných slovenských komikov a humoristov.

zväčšiť Herec Vojta Kotek v dobrej nálade so slovenskou... Foto: Profimedia
Vojta Kotek, Petra Polnišová Herec Vojta Kotek v dobrej nálade so slovenskou kolegyňou - herečkou a producentkou Petrou Polnišovou.

Samotný film si prítomní veľmi pochvaľovali, hoci priaznivé recenzie od českých kritikov neziskal. Ako už z názvu vyplýva, dej sa sústreďuje na obľúbené „teambuildingy“ – teda firemné aktivity, pri ktorých dochádza k množstvu komických situácií – či už za účasti stretu absolútne odlišných osobností, ale tiež kvôli alkoholu alebo súťaživosti.

Katarína Morháčová Čítajte viac Herečkou v Amerike? Katarína Morháčová uspela. Začala v bare a popri hraní mala dve brigády, dnes sa už o zajtrajšok nebojí

Na tomto teambuildingu sa stretnú štyri regionálne tímy z Prahy, Brna, Teplíc a zo Slovenska, zápletka bola jasná. „Regionálne stereotypy sú pre komédiu veľmi vďačná téma. Našim zámerom bolo spojiť komikov z oboch našich krajín, aby vzniklo niečo, na čom sa dokážu zasmiať všetci," priblížili tvorcovia.

zväčšiť Herečka a komička Evelyn Kramerová so svojím... Foto: Profimedia
Evelyn Kramerová Herečka a komička Evelyn Kramerová so svojím filmovým partnerom Jakubom Prachařom na premiére novinky Ideme na teambuilding.

Okrem toho si na mušku berú aj korporátnu kultúru, no tiež vzťahy, ktoré vznikajú na pracovisku alebo mimo neho, no medzi kolegami. Viac už naznačí trailer. Mimochodom, časť filmu sa nakrúcala dokonca aj pred budovou, v ktorej sídli denník a webová stránka Pravdy. Viac aj v traileri. V komédii si zahrala aj herečka Katarína Morháčová, ktorá bola hosťom relácie Ide o nás v TV Pravda. Viac vo videu nižšie.

Ideme na teambuilding - trailer
Video
Zdroj: ITAFILM
Herečkou v Amerike? Chcelo to naozaj veľa úsilia, priznala Katarína Morháčová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Petra Polnišová #Evelyn #Adela Vinczeová #Simona Salátová #Ideme na teambuilding

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...