Roky ničila životy všetkým navôkol! Jej vystúpenie na cenách Emmy všetkých odrovnalo a strhlo hotovú smršť reakcií

Udeľovanie televíznych cien Emmy prinieslo niekoľko okamihov, ktoré medzi fanúšikmi zarezonovali viac ako ostatné. A jedným z nich bola aj účasť slávnej hviezdy, ktorej rok narodenia znie až neuveriteľne - 1933.

17.01.2024 09:10
Joan Collins Foto: ,
Taraji P. Henson a Joan Collins (vpravo) na cenách Emmy.
debata

Reč je o slávnej čiernovláske Joan Collinsovej, ktorá v máji 2023 oslávila okrúhlu 90-ku. Počas sledovaného podujatia, ktoré sa konalo v pondelok večer v Los Angeles, vyšla po boku Taraji P. Hensonovej na pódium, aby odovzdala jednu z cien. Po jej vystúpení sa na sociálnych sieťach spustila priam smršť komplimentov a otázok. Jej vzhľad totiž všetkých ohromil.

Riley Keough a Priscilla Presley na červenom...
Katherine Heigl na červenom koberci 75. ročníka...
+45Claire Danes na červenom koberci 75. ročníka...

„Aký druh upírskej diéty drží, že vyzerá takto“, „Tá dáma zastavila čas po poslednej časti Dynastie“, „Zostala som ohromená, keď sa na obrazovke objavila úžasná Joan Collinsová, elegantná ako vždy“, v podobnom duchu sa niesli tisícky komentárov.

zväčšiť Joan Collins (90) a jej manžel Percy Gibson... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Joan Collins Joan Collins (90) a jej manžel Percy Gibson (59) na cenách Emmy.

Rodená Britka na pódium vyšla v modeli britskej návrhárky Jenny Packhamovej, slávnostná róba v kombinácii striebornej a jemnej modrej sadla hereckej dive ako uliata. Meno Jenny Packhamovej je v Británii dobre známe, ide o jednu z najobľúbenejších návrhárok princeznej Kate, v šatách od tejto dizajnérky zažiarila napríklad aj na premiére bondovky Nie je čas zomrieť v roku 2021. Zlatá róba princeznej Kate vtedy ohromila celý svet.

emmy koláž Čítajte viac Červený koberec z cien Emmy: Stiflerovej mame ide karta! Predstaviteľky Wednesday sa nechcú podobať, dokonalosťou ohromí DiCapriova Júlia

Joan Collinsovú preslávila najmä rola „diabolskej“ Alexis Carrington Colby, ktorá pred kamerami seriálu roky ničila životy všetkým okolo nej. Dynastia (1981 – 1989) získala niekoľko cien, v roku 1984 si napríklad jej tvorcovia odniesli Zlatý glóbus v kategórii najlepší televízny dramatický seriál. Collins má na svojom hereckom konte takmer 130 filmových či televíznych rolí. V roku 2018 si zahrala napríklad v American Horror Story, v rokoch 2015 až 2018 hrala v seriáli The Royals.

zväčšiť Joan Collins, John Forsythe a Linda Evans v... Foto: Profimedia
Joan Collins, John Forsythe a Linda Evans Joan Collins, John Forsythe a Linda Evans v seriáli Dynastia 1981-1989.

Herečka od roku 2002 žije v spokojnom manželstve s 59-ročným Percym Gibsonom v Londýne, ktorý ju sprevádzal aj na červenom koberci cien Emmy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joan Collins #ceny Emmy

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...