Bohaté, krásne a zranené. Dohodli sa, že ho zničia... Demi Moore hrá v skutočnom príbehu, na jeho premiére uchvátila. Je z nej labuť

Je jednou z hviezd nového seriálu, ktorý bude mať budúci týždeň premiéru v Amerike. Herečka Demi Moore síce v ňom nehrá hlavnú úlohu, ale na červenom koberci mala prvé husle.

25.01.2024 00:00
Demi Moore v kreácii Balmain Foto: ,
Herečka Demi Moore v kreácii Balmain na premiére filmu Feud: Capote Vs. The Swans.
debata

Slávna hollywoodska šesťdesiatnička sa inšpirovala témou projektu, pod ktorým je podpísaný výkonný producent Ryan Murphy a režisér Gus Van Sant. Ide o skutočný príbeh spisovateľa Trumana Capoteho a skupiny bohatých zástupkýň newyorskej smotánky. Najprv ich dôverník a najlepší priateľ, ktorého sa však ženy rozhodli zničiť, keď odhalil ich tajomstvá v plánovanej knihe Answered Prayers, ktorej úryvok zverejnil magazín Esquire v roku 1975.

Princezná Vittoria Savojská Čítajte viac Otcom je benátsky princ, mamou herečka, ktorú milovalo celé Francúzsko. Dnes patrí Paríž 20-ročnej princeznej Vittorii, jej krása je ako z obrazu

Známe herecké tváre stvárnili skutočné predobrazy. Spomenutá Demi Moore si zahrala Ann Woodwordovú, ktorá po zverejnení Capoteho úryvku spáchala samovraždu. Herečka Naomi Watts, ktorá je aj výkonnou producentkou, si zase zahrala ikonu smotánky Babe Paleyovú a Calista Flockhart Lee Radziwillovú (inak sestru Jackie Kennedyovej). Capoteho hrá britský herec Tom Hollander.

Herečka Calista Flockhart prišla v šatách...
Zľava: Herečky Chloe Sevigny, Naomi Watts,...
+12Herečka Naomi Watts prišla na premiéru v...

Všetci spomenutí sa objavili aj na slávnostnej premiére v utorok večer, ktorá – ako sme už spomenuli – mali jasnú tému. Atrapa veľkej čiernej labute tiež zdobila priestory, kde sa hviezdy stretli. Kým blondínka Watts stavila na čipkovanú kreáciu v čiernej farbe od Givenchy Haute Couture a doplnila ju kabelkou v tvare labute zdobenou kryštálmi, jej kolegyne striedali čiernu s bielou. Herečka Chloe Sevigny napríklad obliekla model s výraznou mašľou od Christopher John Rogers a spomenutá Flockhart zase čiernobielu kreáciu Zuhair Murad.

zväčšiť Zľava: Herečky Chloe Sevigny, Naomi Watts,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chloe Sevigny, Naomi Watts, Molly Ringwald, Demi Moore a Calista Flockhart Zľava: Herečky Chloe Sevigny, Naomi Watts, Molly Ringwald, Demi Moore a Calista Flockhart spoločne na premiére Feud: Capote Vs. The Swans.

Bola to však práve Demi Moore, ktorá vtáčiu tému doviedla do dokonalosti. Podarilo sa jej to s kreáciu z dielne parížskeho ateliéru Balmain. Na jej róbe bez ramienok dominoval motív vtáka vtáka, jedno rameno zdobili cípy látky pripomínajúce perie. Čiernovláska, ktorú pripravil na premiéru renomovaný štylista Brad Goreski, nemohla vyzerať odlišnejšie ako keď ju pár hodín predtým fotografi zachytili počas príchodu na jeden z promo rozhovorov.

Zendaya Čítajte viac Takto ste Jennifer Lopezovú nikdy nevideli. Na parížskej prehliadke prekvapila. Zendaya ohúrila... konieckoncov, ako vždy

Samozrejme, ani v tomto prípade to však nebolo iné ako štýlové. Herečka si na denné aktivity obliekla model talianskej značky Fendi, ktorej šéfdizajnér Kim Jones je jej dobrým a dlhoročným priateľom.

zväčšiť Herečka Demi Moore oblečená v značke Fendi na... Foto: Photo by Gotham/GC Images via FENDI
Demi Moore Herečka Demi Moore oblečená v značke Fendi na promo rozhovore v New York City.

Seriál Feud: Capote verzus swans uvedie v rámci slovenského priestoru streamovacia platforma Disney+. Pravda sa zúčastnila aj na exkluzívnej tlačovej konferencii, z ktorej výstupy však pre embargo budeme môcť publikovať až po schválení. Viac už čoskoro na Pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Naomi Watts #Demi Moore #Calista Flockhart #Feud: Capote verzus Swans

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...