Pozrite, aká som sexi! Bieloruská kráska v bikinách sa fotí aj sama

So sexi modelkami v Karibiku sa roztrhlo vrece. Počas víkendu sa tam pretŕčala aj bieloruská kráska Maryna Linchuk, ktorá je novým prírastkom značky Victoria´s Secret.

18.12.2012 06:00
debata (2)
Topmodelka Maryna Linchuk sa sama fotografuje v... Foto: INSTAGRAM
Maryna Linchuk Topmodelka Maryna Linchuk sa sama fotografuje v bikinách na ostrove St. Barths v Karibiku.

Dvadsaťpäťročná kráska s medovými kaderami na pláži ostrova St. Barths fotila nový katalóg pre známu americkú firmu a spôsobila, že mnohí hostia pláže si nevychutnávali exotický oddych, ale so záujmom pozorovala veľkolepú fotografickú produkciu.

Linchuk podobne ako jej kolegyne Erin Heatherton či Candice Swanepoel vystriedala pred objektívom niekoľko typov bikín a plaviek. Našla si však čas aj na to, aby sa o pracovnú atmosféru v „raji na zemi“ podelila na Instagrame a na sieti Twitter.

Topmodelka Maryna Linchuk sa sama fotografuje v... Foto: Profimedia.sk
Maryna Linchuk Topmodelka Maryna Linchuk sa sama fotografuje v bikinách na ostrove St. Barths v Karibiku.

Paparazzovia zachytili krásku v momente, keď sa sama fotografovala svojím mobilom. Neskôr ho požičala členke produkčného štábu, aby zachytila celú figúru. Toto pýšenie sa vlastnými pôvabmi síce môže vyznievať komicky – v prípade modeliek je však tiež súčasťou ich profesie.

Dnes sa už totiž mnohé hviezdy modelingu snažia získavať pozornosť verejnosti aj na sociálnych sieťach a zvyšovať si tak popularitu a renomé, ktoré im následne pomáhajú pri získavaní nových zákaziek.

2 debata chyba

+ Zlo tvorí len ďalšie zlo, postarajte sa, aby ste ho nerozširovali práve vy.
Plánovanie nákupov vopred zamedzí...

+ Chráňte seba a svoje zdravie, to je najdôležitejšie, vydržať sa dá.
Čím viac sa budete snažiť tým viac sa práca...