Opitá hviezda z reality-šou: Padala na zem, odhalila prsia aj rozkrok

Aj niektorým slovenským divákom sú už dobre známe americké reality šou z prostredia bohatých žien v Miami, New Yorku či Beverly Hills. Jedna z aktérok týchto šou však tentoraz nepredviedla žiadnu príťažlivú stránku jej nóbl života.

11.07.2013 00:00
debata (7)
Hviezdička reality šou Real Housewives of... Foto: Profimedia.sk
Brandi Glanville Hviezdička reality šou Real Housewives of Beverlly Hills - Brandi Glanville sa takto strápnila pri odchode z nočného klubu.

Dámu menom Brandi Glanville zachytili v pondelok večer paparazzovia cestou z nočného klubu. A pohľad to ani náhodou nebol príjemný. Štyridsiatnička nedokázala stáť na nohách a cestou do auta ju musel neustále podopierať známy. Ani to však nepomohlo. Plavovláska sa viackrát potkla a takmer spadla na zem.

Pri tomto balansovaní sa jej navyše vyhrnuli ľahučké šaty a tak ukázala spodnú bielizeň. A zhora zase vykuklo poprsie. Neriadená strela Glanville sa nasledujúci deň vôbec nekajala. So svojimi fanúšikmi na Twitteri dokonca vtipkovala o tom, že to bol večer, keď len bola slušná. „Neustále nám posielali drinky, nemohla som odmietnuť,“ napísala.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #trapas #Brandi Glanville

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...