Penelope Cruz vyzliekla ruskú sexicu Irinu. Malú rolu dala manželovi

Len pred pár dňami priviedla na svet svoje druhé dieťa. Ešte predtým si však španielska hviezda Penélope Cruz stihla vyskúšať profesiu režisérky. A výsledok je poriadne pikantný.

03.08.2013 00:00
Irina Shayk Foto:
Ruská topmodelka Irina Shayk v novej reklamnej kampani Agent Provocateur.
debata

Španielska držiteľka Oscara za výkon vo filme Vicky Cristina Barcelona dostala za úlohu nakrútiť televízny spot k novej kolekcii dámskej bielizne Agent Provocateur. Jej súčasťou sú aj kúsky, ktoré navrhla spoločne so sestrou Monicou. Do hlavnej úlohy obsadila ruský sex-symbol – modelku Irinu Shaykovú, ale rola sa ušla aj Monica či manželovi Javierovi Bardemovi.

„Som tak trošku zberateľ a vždy som obdivovala kreácie značky Agent Provocateur. Kupovala som si ich od nejakých dvadsiatich a vždy, keď som sa chystala na nejaký dôležitý moment v mojom živote, kúpila som si nový kúsok,“ prezradila Cruz.

Jej sestra Monica pred pár rokmi účinkovala v kampani na bielizeň Agent Provocateur a už kdesi tam vznikla myšlienka, aby sestry spoločne vytvorili vlastnú líniu. Jednotlivé jej kúsky vidieť v spote, ktorý má krátku verziu, ale zároveň ho môžete vidieť aj v dlhšej šesťminútovej verzii.

Cruz si do reklamy vybrala desiatky očarujúcich modeliek, ktoré predvádzajú sexi krivky v bielizňach rozličnej farby a typu. Na pár sekúnd sa v klipe objaví aj Cruzovej španielska kolegyňa – známa herečka Goya Toledo, či dokonca tehotná Monica.

V centre pozornosti však stojí španielsky herec a model Miguel Angel Silvestre a ruská modelka Irina Shayk. Tá svoje telo už vystavila v desiatkach reklám, no spolupracovať s britskou značkou Agent Provocateur a Penelope Cruzovou bolo pre ňu výnimočné. „Milujem ju od chvíle, čo som videla Vicky Cristinu Barcelonu. Je to silná, nezávislá a nádherná žena. Aj ako režisérka bola vynikajúca,“ vyznala sa Irina.

Do spotu obsadila španielska hviezda aj svojho manžela Javiera Bardema. Výsledok si môžete pozrieť vyššie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #Agent Provocateur #dámska bielizeň #irina Shayk #sexi reklama

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...