Ga-ga-gaťky na obzore! Hádajte, kto si v nich vyrazil na večeru...

Vydala nový singel, ktorý by mal o pár mesiacov nasledovať celý album. Propagovať ho treba neustále. A ako lepšie zaujať než sa dostať na titulné strany a webové portály?

13.08.2013 17:13
debata
Speváčka Lady Gaga na ceste do Chateau Marmont... Foto: Profimedia.sk
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga na ceste do Chateau Marmont v Los Angeles.

Speváčka Lady Gaga si to dobre uvedomuje. A tak kombináciou tejto filozofie a vlastnou excentrickosťou dokáže skutočne zaujať médiá, hoci by si každý mohol myslieť, že z jej strany „tu všetko už bolo“.

LLen pred pár dňami sa 27-ročná diva vybrala na večeru do slávneho hotela Chateau Marmont v spoločnosti priateľa Taylora Kinneyho. O pozornosť mala postarané najmä vďaka odvážnemu outfitu. V sieťovanom overale z dielne francúzskej značky Saint Laurent sa skrátka nedalo prehliadnuť, že po ulici sa prechádza polonahá žena. Speváčkine intímne partie zahaľovala len čipkovaná podprsenka a čierne tanga-nohavičky.

Brunetka v pondelok predstavila svetu aj singel Applause z nového albumu, ktorý dostal názov Artop. Už niekoľko dní sa na webe nachádzala aj fotografia umelkyne v akomsi kostýme pierota s výrazným líčením. Rovnaké líčenie v deň vyjdenia singla predviedla priamo v uliciach Los Angeles. Tentoraz sústredila pozornosť len na tvár a svoje telo zahalila do čiernych šiat – opäť od Saint Laurent.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #nohavičky #exhibicionizmus

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...