Miley Cyrus celkom nahá v novom klipe. Videli ju tak už milióny!

Speváčka Miley Cyrus vyvolala škandál svojím vystúpením na nedávnom vyhlásení cien MTV Video Music Awards a už opäť provokuje. V novom videoklipe sa objavila celkom nahá.

10.09.2013 12:03
Miley Cyrus Foto:
Speváčka Miley Cyrus v novom videoklipe ku skladbe Wrecking Ball.
debata

Skladba Wrecking Ball je druhým singlom z jej pripravovaného albumu Bangerz, ktorý by mal vyjsť začiatkom októbra. Bývalá detská hviezdička sa rozhodla osloviť na spoluprácu do nového klipu slávneho a kontroverzného fotografa Terryho Richardsona. Ten sa rozhodol filmovať dvadsaťročnú hviezdičku v Evinom rúchu niekoľko hodín. Výsledkom je takmer 75-sekundový záber, počas ktorého sedí speváčka na demolačnej kovovej guli celkom nahá a spieva skladbu.

Skladba podľa očakávania vyvolala veľký záujem fanúšikov a prekonala doterajší rekord počtu pozretí za prvých 24 hodín od zverejnenia na serveri Youtube. Nové video si pozrelo 12,3 milióna fanúšikov. Všetkým sa Cyrus poďakovala prostrednítvom odkazu na Twitteri.

„Zlomili sme rekord! Máme 12,3 milióna pozretí na Vevo. Sledujte a pozerajte aj ďalej,“ odkázala Cyrus. Na internete sa medzitým objavil aj zoznam skladieb z pripravovaného albumu. Z neho je zrejmé, že Cyrus bude mať na cédečku aj dueto s Britney Spearsovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Miley Cyrus #Wrecking Ball #Terry Richardson

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...