Kto má lepší zadoček? Sexi Poľka vystavila krivky, testovala aj manžela

Poľská rodáčka Joanna Krupa si vďaka televíznej reality-šou Real Housewives of Miami vyslúžila poriadnu mediálnu pozornosť. A treba povedať, že si ju užíva plnými dúškami.

24.09.2013 13:45
debata
Poľská modelka a hviezda reality-šou Real... Foto: TWITTER
Joanna Krupa Poľská modelka a hviezda reality-šou Real housewives of Miami predvádzala svoje krivky na Twitteri.

Bývalá modelka pánskych magazínov sa zvečnila na Twitteri a predviedla svoje príťažlivé krivky. Oblečená len v tanga-nohavičkách zapózovala pred zrkadlom v kúpeľni a pozornosť sústredila práve na svoje pozadie.

O tom, že vyzerá naozaj sexi, niet pochýb. Ale hanbiť sa nemusí ani novopečerný manžel Krupy – podnikateľ Romain Zago. Dvojica, ktorý si povedala áno v lete, si stále užíva spoločné chvíle ako mladí pobláznení zaľúbenci.

Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom... Foto: Profimedia.sk
Joanna Krupa Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom Zagom na záhrade svojej vily. Ten svalnatý zadok sa jej očividne pozdáva.

Paparazzovia, ktorí striehli pri ich vile v Miami, zachytili ako sa spoločne kúpu v bazéne na záhrade svojej vily a prejavujú si nežnosti. Keď urastený Zago vyšiel z bazéna, ponáhľala sa za ním aj poľská blondínka. A láskyplne ho pľasla po zadku. Zago sa rozosmial a vtisol následne manželke vášnivý bozk.

Reportéri už viackrát zachytili dvojicu pri spoločných intímnych chvíľkach a zdá sa, že ich vzájomné pobláznenie je stále ešte dosť intenzívne.

debata chyba
Viac na túto tému: #manžel #Joanna Krupa #Romain Zago #zadok

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...