Na škandály kašle! Ex-porotkyňa vystavuje sexi krivky v Dubaji

Hoci speváčku a bývalú porotkyňu britskej verzie šou X Factor Tulisu Contostavlosovú pred časom spájali so sériou škandálov, ona si z nich ťažkú hlavu nerobí. Na dovolenke v Dubaji vyzerala veľmi spokojne. A sexi.

08.10.2013 00:00
debata
Britská speváčka a bývalá porotkyňa X Factor... Foto: Profimedia.sk
Tulisa Contostavlos Britská speváčka a bývalá porotkyňa X Factor Tulisa Contostavlos na pláži v Dubaji.

Britskú speváčku zachytili v jednom z luxusných rezortov paparazzovia. Ich prítomnosť však bývalú tvár speváckej súťaže očividne potešila. Tulisa si dobre uvedomuje, že byť na stránkach časopisov či na internete je pre ňu spôsob, ako zostať v povedomí.

Reportéri ju zachytili v bikinách, v ktorých červené nohavičky dopĺňala výrazná podprsenka so strapcami. Tá ešte viac zdôrazňovala kypré tvary sexi speváčky a čiernej ovce britského šoubiznisu.

Po tom, čo Tulisu spájali s niekoľkými škandálmi, prišla o miesto v speváckej šou X Factor. Contostavlosovú napríklad podozrievali z napomáhania pri pašovaní drog, ale aj zo šikanovania súťažiacej v minulom ročníku britského X Factora.

Len nedávno dostala zákaz vstupu do tetovacieho štúdia, v ktorom odmietla akceptovať zákaz fajčenia. „Nemá u nás dvere otvorené. Už ju u nás nechceme vidieť. Je to dáma, ktorej chýbajú základy rešpektu voči ostatným,“ komentoval pre Daily Mail majiteľ štúdia.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Tulisa Contostavlos #Dubaj

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...