Sexuálny útok pokračuje: Bradavky v tenkom tričku olepila hviezdami

Ak si niekto myslel, že po masívnej kritike speváčka Miley Cyrus poľaví v sexuálnej prezentácii seba samej, poriadne sa mýlil. Párty k uvedeniu jej nového albumu opäť potvrdila, že to bývalá detská hviezda nemieni vzdať.

09.10.2013 14:22
debata (1)
Speváčka Miley Cyrus na predstavení albumu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus na predstavení albumu Bangerz v New Yorku.

Dvadsaťročná Cyrus sa objavila v priestoroch Planet Hollywood v New Yorku, aby tu spoločne s vybranými fanúšikmi predstavila novinku Bangerz. Jej sexi imidž ani tentoraz nezostal prehliadnutý.

Krátkovlasá blondínka v elastickom tričku nad pupok síce na prvý pohľad vyzerala akoby sa práve vrátila z aerobiku – lenže látka bola taká tenučká, že celkom jasne odhaľovala aj to, čo Miley skrýva pod tričkom.

Speváčka Miley Cyrus v odhaľujúcej bielej na... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Miley Cyrus Album Release Signing Speváčka Miley Cyrus v odhaľujúcej bielej na predstavení albumu Bangerz.

Hoci sa fotografi nedočkali odhalených bradaviek, pohľad to bol tiež zaujímavý – speváčka si totiž intímne partie prelepila hviezdičkami. A strúhala úsmevy od ucha k uchu.

O pár hodín neskôr sa vo Veľkom jablku konala aj párty pri príležitosti uvedenia novinky Bangerz na trh. Speváčka vymenila elastickú bielu za kombináciu saténovej ružovej minisukne a podprsenky.

V rámci promovania novej tvorby sa speváčka v posledných dňoch zúčastnila na niekoľkých talk-šou. Nedávno bola tiež hosťom u Jimmyho Fallona a spoločne s ním a skupinou The Roots prespievala aj skladbu We can't stop v štýle acapella – teda bez hudobných nástrojov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #New York #Bangerz #bradavky

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...