Toto na plátne nebolo! Striptérka Aniston odhalila bradavky a sexi telo

Komédia My sme Millerovci, ktorá sa s úspechom premietala aj v slovenských kinách, sa v týchto dňoch dostala na DVD. Bonusy potešia najmä fanúšikov Jennifer Anistonovej.

06.11.2013 15:16
debata (2)
Herečka Jennifer Aniston na záberoch, ktoré sú... Foto: Warner Bros
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston na záberoch, ktoré sú súčasťou DVD verzie filmu My sme Millerovci. Ako striptízová tanečnica ukazuje skvelú figúru, ba dokonca aj poprsie pod priehľadnou podprsenkou.

Na nosiči sa totiž objavujú zábery z nakrúcania scén v striptízovom bare, kde sa 44-ročná hviezda predvádza ako jedna z hviezd podniku. V čiernej kombinácii dámskej bielizne predvádza Aniston svoju sexi figúru, no nielen ju. Priehľadná podprsenka, ktorú má oblečenú, odhaľuje v niektorých osvetlenejších záberoch aj jej porsie a bradavky.

Herečka Jennifer Aniston na záberoch, ktoré sú...
Herečka Jennifer Aniston na záberoch, ktoré sú...
+2Herečka Jennifer Aniston na záberoch, ktoré sú...

Herečka priznala, že v čase, keď nakrúcala scény pri striptízovej tyči, bola na striktnej diéte a skutočne veľa cvičila, aby bola v dokonalej forme. Zaujímavosťou je, že na bonusových záberoch vidieť hollywoodsku herečku v parochni. Veľmi podobný účes, no skutočný, predvádza v týchto dňoch aj na uliciach Los Angeles.

Médiá v USA pritom opäť v súvislosti s herečkou začali špekulovať o jej tehotenstve. So snúbencom Justinom Therouxom údajne čakajú dieťa, radostnú správu mal potvrdiť Anistonovej osobný lekár.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #Jennifer Aniston #Millerovci #odhalená

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...