Ani nahá, ani oblečená?! Blondínka z Británie ukázala (pri)veľa

Modelka Abbey Clancy už viackrát potvrdila, že s nahotou nemá žiadne problémy. Na dovolenkách sa opaľuje hore bez a na červený koberec si trúfne vyraziť naostro. Ako naposledy.

12.11.2013 00:00
debata
Modelka Abbey Clancy v šatách od dizajnéra... Foto: Profimedia.sk
Abbey Clancy Modelka Abbey Clancy v šatách od dizajnéra Juliena MacDonalda.

Manželka futbalistu Petera Croucha si na charitatívnu akciu Fashion for the brave obliekla model od dizajnéra Juliena MacDonalda zdobený britskými vlajočkami. Viac než pocta krajine zaujali priehľadné panely po bokoch šiat. Tie totiž odhalili skutočne veľa.

Clancy bola pod dlhými šatami očividne nahá a hoci intímne partie od pása nadol látka zakrývala, z jej poprsia mohli prítomní fotografi, ale aj hostia eventu vidieť viac ako dosť.

Dvadsaťsedemročná blondínka, ktorá pravidelne fotografuje pre magazíny ako Esquire či GQ, ale objavila sa už aj na stránkach Vogue, momentálne tiež účinkuje v tanečnej šou Strictly come dancing. Na charitatívny večer prijala pozvanie, pretože si vraj veľmi váži profesiu vojakov, ktorí chránia jej krajinu a riskujú životy v zahraničí. Akcia Fashion for the Brave bola organizovaná práve na ich počesť a výťažok z nej pomôže britským vojenským silám.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #charita #Abbey Clancy #Julien MacDonald

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...