Nahá Verešová v novom kalendári: Ukázala božské telo!

Slovenská modelka Andrea Verešová sa aj po dvoch deťoch môže pýšiť dokonalým telom. Vyzliecť a ukázať pre ňu nikdy nebol problém.

06.12.2013 00:00
debata (23)
Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť... Foto: Jan Tůma / ProCeram
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť objavila vo firemnom kalendári a predviedla svoje príťažlivé krivky. Celkom nahá.

Len pred pár dňami rodáčka zo Žiliny predstavila v Prahe nový kalendár – zábery v ňom potešia všetkých jej fanúšikov a fanúšikov krásy ženského tela vo všeobecnosti. Modelka sa nechala pred objektívom Jana Tůmu zvečniť nahá v rozmanitých polohách. Všetky zábery sú však riešené rafinovane a intímne partie zostávajú skryté.

Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť...
Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť...
+1Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť...

Ide pritom už o tretí zo série kalendárov, ktoré bývalá víťazka súťaže Miss nafotila pre firmu ProCeram. „Každá fotka je tvorená s nejakou myšlienkou. Všetky sú fotené vo vode a tým majú niečo spoločné, ale zároveň je každá iná,“ citoval Verešovú server televízie Nova.

Modelka, ktorá pred pár rokmi prežívala škandalóznu kauzu s únikom nahých záberov, sa už dnes neostýcha predvádzať v Evinom rúchu. Zdôrazňuje však, že výsledok nie je vulgárny. „Všetky snímky sú o čistote a kráse ženského tela,“ zdôraznila pre Blesk.cz.

Verešová okrem kalendára aktov vo vode fotila pred pár týždňami ešte jeden kalendár – ten vznikal pod taktovkou Benedikta Renča a hoci v ňom modelka zostala aspoň čiastočne oblečená, ani v ňom nie je núdza o sexi zábery.

23 debata chyba
Viac na túto tému: #voda #nahá #kalendár #Andrea Verešová #akt

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...