Miss Mokré tričko! DiCapriova milenka predviedla prsia v Karibiku

Je síce aktuálnou priateľkou Leonarda DiCapria, alechvíle relaxu na ostrove Svätého Bartolomeja si užívala sama. Modelka Toni Garrn bola pritom žiadaným objektom záujmu.

09.12.2013 06:42
debata (2)
Modelka Toni Garrn na ostrove v Karibiku. Foto: Profimedia.sk
Modelka Toni Garrn na ostrove v Karibiku. Modelka Toni Garrn na ostrove v Karibiku.

Dvadsaťjedenročná kráska, ktorá pricestovala do luxusnej destinácii kvôli foteniu pre značku Victoria's Secret, sa vybrala schladiť do vĺn oceánu. A prítomným paparazzom predviedla promenádu a'la Miss Mokré tričko.

Plavovláska síce skočila do mora v tielku, ktoré ju malo zahaliť – výsledok však bol celkom opačný. Tenučká látka odhalila aj to, čo by bikiny zaručene skryli. Garnn tak vyhcádzajúc z mora predviedla poprsie a krivky v plnej kráse.

Modelka Toni Garrn na výročnej šou... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Modelka Toni Garrn na výročnej šou Victoria's Secret Fashion Show 2013. Modelka Toni Garrn na výročnej šou Victoria's Secret Fashion Show 2013.

Modelka, ktorá je jednou z tvári spomenutej značky dámskej bielizne a ktorá nechýbala ani na jej výročnej prehliadke v novembri, randí s hollywoodskym hercom od mája tohto roka. Dvojica sa stretla na párty počas filmového festivalu v Cannes.

O tom, že možno ani Toni nebude tá pravá, však svedčia nové klebety z bulváru. Kým modelka trávila čas na St. Barths, jej slávneho priateľa vraj videli v New Yorku bozkávať vášnivo neznámu brunetu.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #poprsie #Toni Garrn #Miss Mokré tričko #exotika

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...