Kolumbijská sexica Vergara v Mexiku. Zadoček len v tangách!

Herečka Sofia Vergara je najlepšie platenou televíznou hviezdou súčasnosti. Možno aj preto netrávila vianočné prázdniny u seba doma, ale na luxusnej dovolenke.

29.12.2013 09:50
debata
Kolumbijská sexbomba a najlepšie zarábajúca... Foto: Profimedia.sk
Sofia Vergara Kolumbijská sexbomba a najlepšie zarábajúca televízna hviezda súčasnosti Sofia Vergara dovolenkovala v Mexiku. Na Twitteri sa s fanúšikmi podelila o nadšenie.

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Kolumbie sa so snúbencom Nickom Loebom vybrala do Mexika. „Nie je nič krajšie ako Mexiko,“ odkázala na Štedrý deň Vergara svojim fanúšikom na Twitteri.

Matka dospelého syna sa odfotila v náručí svojho milého v modrých bikinách. Hoci jej bujný dekolt, ktorým je povestná, na zábere nevidieť, herečka ohúrila sexi pozadím. To zakrývali len spodný diel tanga-bikín.

Vergara, ktorá je pre mnohé ženy po štyridsiatke vzorom a ideálom krásy, sa pred časom priznala, že aj ona trpí množstvom komplexov a s jej telom to nie je také ružové, ako majú ľudia pocit pri pozeraní si obrázkov v časopisoch. Nuž, ale twitterovský záber jej veľmi za pravdu nedal…

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Sofia Vergara #pozadie

+ Nepotrebujete mať neustále telefón, nechajte oči i myseľ vydýchnuť.
Odmeňte sa niečím, za všetku tú snahu si to...

+ Prejdite sa dnes v prírode a hľadajte nové podnety pre radosť.
Neprenášajte si zlú náladu z práce domov,...