Najsexi zadoček? Pippa to veru nie je, hádajte, kto ju porazil!

Sestra vojvodkyne z Cambridge, Pippa Middleton bude už asi naveky zapísaná v histórii ako "tá s pekným pozadím". Ale v rebríčku, ktorý zverejnili britské médiá, tentoraz netriumfovala.

10.01.2014 00:00
debata (1)
Modelka a herečka Kelly Brook. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kelly Brook Modelka a herečka Kelly Brook.

Z prieskumu, ktorý na vzorke 2000 žien spravil The Original Factory Shop vo Veľkej Británii, vyplýva, že Middletonovej zadoček si zaslúži akurát bronz. Vôbec najsexi pozadím je podľa žien na ostrovoch to, ktoré príroda (ale aj usilovný tréning) nadelila Kelly Brookovej.

Kyprá modelka, ktorá sa pravidelne objavujú v reklamách na dámsku spodnú bielizeň či fotí akty pre pánske magazíny, má podľa britských žien sexi zadoček. Nie je ani veľmi drobný, ani extraveľký. Brook ho má pekne zaoblený a pevný.

Kelly Brook pózuje pre magazín LOVE.
Modelka a herečka Kelly Brook.
+13Herečka a moderátorka Holly Willoughby.

Treba však pripomenúť, že nie zadarmo. Len pár mesiacov dozadu zavesila na svoj Instagram fotografiu z posilňovne, na ktorej cvičí deadlifty alias mŕtve ťahy. Cvik určený na posilnenie chrbta, ale aj zadočka a zadných stehien je podľa nej pre postavu hotový zázrak.

V spomenutom prieskume za Brookovou skončili dámy ako Holly Willoughby (2.miesto), spomenutá Pippa Middleton (3. miesto), Kylie Minogue (4. miesto) a prvú päťku uzatvorila americká speváčka Beyoncé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Brook #Pippa Middleton #sexi pozadie #najsexi zadoček

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...