Nový miláčik módneho sveta? Kardashianovej sestra zvádzala u Jacobsa

Je jednou z najmladších členiek svetovo známeho klanu Kardashianovcov. Možno však aj fakt, že nenosí meno, ktoré mnohí milujú a ďalší nenávidia, z nej spravil miláčika módneho sveta.

17.02.2014 16:16
debata
Modelka a jedna z hviezd televíznej reality-šou... Foto: SITA/AP, Kathy Willens
Kendall Jenner Modelka a jedna z hviezd televíznej reality-šou Kendall Jenner na prehliadke Marca Jacobsa v New Yorku.

Reč je o Kendall Jennerovej – osemnásťročnej sestre slávnej Kim Kardashianovej a aktuálnej priateľke speváčka Harryho Stylesa z One Direction. Mnoho módnych odborníkov a novinárov zostalo minulý týždeň v piatok poriadne zaskočených, keď sa mladá Kendall objavila na prehliadke Marca Jacobsa. V úlohe modelky.

Odvážny bol tenučký úpletový sveter s výstrihom, čerstvej osemnástke v ňom totiž presvitalo poprsie. Ešte viac než módne odhalenie však módny svet zaujal fakt, že o dva dni neskôr sa Kendall posadila hneď vedľa šéfredaktorky Anny Wintour z magazínu Vogue. Na prehliadke značky Topshop v Londýne.

Podľa niektorých britských médií môže cítiť jej staršia sestra Kim poriadnu žiarlivosť. Už niekoľko mesiacov sa totiž hovorí o tom, ako televízna celebrita túži po pozornosti Wintourovej a jej požehnaní objaviť sa na titulnej strane amerického Vogue. Zatiaľ však bez úspechu.

Kendall má očividne väčšie šance. A spoločnosť Harryho Stylesa, v rámci ktorej trávi viac času v Londýne než v Los Angeles, jej pridávajú na originalite a štýle. Nuž, uvidíme, či nakoniec sa na obálku nedostane skôr mladšia sestra. Z toho by hádam Kim aj porazilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Marc Jacobs #pozornosť #Kendall Jenner #Anna Wintour

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...