Murphyho ex-manželka na pláži: Oslávila 46 rokov a pozrite na to telo!

Bola trinásť rokov manželkou jedného z najlepšie platených hercov Hollywoodu, no potom sa ich cesty rozišli. Ex-manželka Eddieho Murphyho Nicole teraz púta pozornosť už sama za seba.

25.03.2014 16:09
debata
Bývalá modelka a herečka Nicole Murphy, ktorá... Foto: Profimedia.sk
Nicole Murphy Bývalá modelka a herečka Nicole Murphy, ktorá bola manželkou herca Eddieho Murphyho, sa predvádza na pláži.

Štyridsaťšesťročná dáma, ktorá je zasnúbená s populárnym moderátorom Michaelom Strahanom, sa v týchto dňoch nachádza na ostrove svätého Bartolomeja v Karibiku. Aj tam ju však vypátrali paparazzovia. Niet sa čo diviť – obrázky celebrít v plážovej garderóbe idú na dračku. A v prípade Nicole sa je aj na čo pozerať.

Bývalá modelka sa počas uplynulých dní predviedla v niekoľkých modeloch bikín, v každom však upútala svojou udržiavanou a sexi postavou. Pri pohľade na ňu vám možno zaskočí v krku, ak si uvedomíte, že ide o matku piatich detí. Všetky porodila v rozmedzí rokov 1989 až 2002 práve Murphymu.

Televízny moderátor Michael Strahan a jeho... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Nicole Murphy a Michael Strahan Televízny moderátor Michael Strahan a jeho snúbenica Nicole Murphy.

Manželstvo s hollywoodskou hviezdou sa však napokon rozpadlo a príťažlivá herečka sa po pármesačnej pauze zoznámila s moderátorom Strahanom. Zasnúbili sa v roku 2009. Americké médiá tvrdia, že toto leto by sa dvojica mala zosobášiť. Plánujú údajné veľkolepú a honosnú svadbu pre množstvo hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexi figúra #Nicole Murphy

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...