Eva Green sa nahoty nebojí. Odhalila vnady aj v pokračovaní 300

Herečka Eva Green nikdy nepatrila k dámam, ktorým by nahota pred kamerou robila problém. Skôr naopak. Na prstoch jednej ruky sa dajú spočítať filmy, kde sa neodhalila.

27.03.2014 00:00
Eva Green Foto:
Herečka Eva Green na zábere z filmu 300: Vzostup impéria, ktorý sa premieta aj v slovenských kinách.
debata

Francúzsko-britská hviezda neurobila „výnimku“ ani vo svojom najnovšom projekte – historickom epose 300: Vzostup impéria, v ktorom stvárnila Artemisiu.

Green, ktorú si mnohí diváci pamätajú ako Vesper Lynd – osudovú lásku tajného agenta Jamesa Bonda v podaní Daniela Craiga, odhodila zvršky pred kamerou a predviedla svoje príťažlivé poprsie. Temperamentná hviezda tak spravila v scéne, kde sa kombinuje erotika, ale aj akčná a bojová scéna.

Herečka spoločne s kolegami väčšinu snímky, ktorá je pokračovaním úspešného kinohitu 300 od Zacka Snydera nakrúcala pred zeleným plátnom. S prácou takýmto spôsobom má však po uplynulých mesiacoch bohaté skúsenosti. Greenovú diváci totiž už čoskoro uvidia aj vo filme Sin City: Dáma, pre ktorú sa zabíja. Snímka režiséra Roberta Rodrigueza, ktorá je vizuálne veľmi verným opisom komiksovej predlohy, tiež vznikala podobným spôsobom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #sexi scéna #300: Vzostup impéria #Eva Green

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....