Sexi krásky na pláži! Veď to sú dcéry Eddieho Murphyho - takto vyrástli

Herca Eddieho Murphyho rozhodne nemôže nik viniť, že neprispel k zachovaniu ľudstva. Osemnásobný otec sa však môže okrem počtu ratolestí pýšiť aj skutočne pôvabnými dcérami.

07.04.2014 11:30
debata
Dcéry herca Eddieho Murphyho -  Bria a Shayne... Foto: Profimedia.sk
Bria a Shayne Murphy Dcéry herca Eddieho Murphyho - Bria a Shayne sa objavili spoločne na pláži na Maui.

Jeho dve deti z manželstva s modelkou Nicole Mitchellovou sa pred pár dňami objavili na spoločnej dovolenke na ostrove Maui a paparazzov mali v pätách. Dvadsaťštyriročná Bria a devätnásťročná Shayne zdedili po svojej matke očividne dobré genetické preddispozície. Obe v bikinách vyzerajú skutočne sexi a staršia Bria sa dokonca v minulosti uchádzala o post modelky slávnej prehliadky Victoria's Secret.

Dve sexi „Murphyovky“ si pritom mnohí novinári, ale aj verejnosť pamätajú ako roztomilé dievčatká, ktoré slávneho otca sprevádzali na filmové premiéry. Napríklad v čase premiéry prvého animáku Shrek sa Murphy pravidelne objavoval na akciách v spoločnosti všetkých svojich detí, ktoré v tom čase už boli schopné stáť na vlastných.

Herec Eddie Murphy na archívnej snímke z roku... Foto: SHUTTERSTOCK
Eddie Murphy Herec Eddie Murphy na archívnej snímke z roku 2005 aj so svojimi dcérami - Briou (vpravo) a Shayne (vľavo).

S Nicole Mitchellovou, ktorá si nechala hercovo priezvisko, sa síce rozviedol, ale údajne spolu majú veľmi dobrý vzťah. Jeho dospelé dcéry, ale aj mladšie deti sa zase stretávajú s Murphyho novou láskou – modelkou Paige Butcherovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Bria Murphy #Shayne Murphy #Eddie Murphy #dcéry

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...