Tenisová úderka Williams a Wozniacki v Miami: Porovnávali si zadočky?!

Miamská pláž mala počas víkendu prominentné návštevníčky z tenisového sveta. Na jednom mieste sa zišli hráčky, súperky, no zároveň kamarátky Caroline Wozniacki a Serena Williams.

02.06.2014 00:00
debata (4)
Tenistky Serena Williams (vľavo) a Caroline... Foto: Profimedia.sk
Serena Williams (vľavo) a Caroline Wozniacki Tenistky Serena Williams (vľavo) a Caroline Wozniacki počas krátkeho relaxu na pláži v Miami.

Niet hádam divu, že prítomnosť oboch dám prilákala paparazzov. Ich spoločnosť však podľa zhotovených záberov ani jednej z tenistiek neprekážala. Skôr naopak.

Americká športovkyňa a jej dánska kolegyňa, ktorej v žilách koluje poľská krv, sa s úsmevom predvádzali pred objektívmi a v jednej chvíli sa dokonca odhodlali na porovnávanie svojich zadočkov a vyšportovaných stehien. Hádam netreba ani písať, že čo sa objemu týka, víťazkou bola jednoznačne 32-ročná Serena Williams.

Médiá nezabudli pripomenúť, že na tohtoročnom French Open obe dámy vypadli už v prvom kole a tak si pravdepodobne prišli liečiť boľavú dušičku na slnko a k vode, nuž podľa úsmevov na tvári je jasné, že sa im to celkom podarilo.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikini #Miami #Serena Williams #Caroline Wozniacki

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...