Nahá Venus Williams aj český fešák Berdych! Vyzliekol ich známy magazín

Pred dvoma rokmi to bola slovenská tenistka Daniela Hantuchová, ktorá vzbudila pozornosť nahou fotografiou na titulnej strane známeho športového magazínu ESPN. Ten pokračuje v tradícii.

24.06.2014 12:16
debata (5)
Tenistka Venus Williams sa vyzliekla donaha pre... Foto: Reprofoto: Williams+Hirakawa for ESPN
Venus Williams Tenistka Venus Williams sa vyzliekla donaha pre magazín ESPN a jeho špeciálne "Body Issue".

Do špeciálneho vydania s podtitulom Body Issue sa tentoraz odvážili odhaliť ďalšie dve tenisové hviezdy. Ženskú časť zastúpila americká tenistka Venus Williams a za mužov zhodil svoj dres Čech Tomáš Berdych. Výsledkom sú dve príťažlivé fotografie, ktoré vzdávajú hold tréningom a pravidelným športom udržiavanému telu a zároveň oslavujú tenis.

Čech Berdych, ktorý na akte s čiernym pozadím vystavuje vyšportovaný zadok, je len druhým mužom v „nahej“ edícii ESPN. Pred ním na podobnú ponuku kývol John Isner. Všetky zábery vznikali pod holým nebom kúsok za mestom Los Angeles. „Fotiek sa postupne objaví viac. Tie ostatné sú naozaj nádherné. Hrám tenis na piesku, za mnou sú hory,“ citoval Berdych server Sport.iDnes.cz.

Český tenista Tomáš Berdych na akte z ESPN.... Foto: Reprofoto: ESPN
Tomáš Berdych Český tenista Tomáš Berdych na akte z ESPN. Vraj sa ich postupne objaví viac.

Američanka Williamsová sa v pripravovanom čísle ESPN rozhovorila o svojich zdravotných problémoch a takzvanom Sjogrenovom syndróme – autoimunitnom ochorení, ktoré jej občas spôsobuje problémy v tréningu aj hre a kvôli ktorému musela v minulosti na polroka celkom prerušiť tenisovú prípravu.

V minulosti sa pre ESPN vyzliekli okrem spomenutej Hantuchovej (v roku 2012) aj tenistkaAgnieszka Radwanska (2013), Vera Zvonareva (2011), Esther Vergeer (2010) a celkom prvou dámou, ktorá započala túto tradíciu, bola v roku 2009 Serena Williams.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Tomáš Berdych #Venus Williams #ESPN #Body Issue

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...