Pár milimetrov a rozkrok vonku! Sú také mini-bikiny vôbec povolené?

Preslávil ju program Skutočné paničky z Beverly Hills, ale tiež nepekný rozvod s hercom Eddiem Cibrianom. Cez víkend však bola Brandi Glanville v centre pozornosti pre čosi iné.

16.07.2014 00:00
debata (8)
zväčšiť Na párty v klube TAO Beach v Las Vegas sa... Foto: SITA/AP, Al Powers
Brandi Glanville Na párty v klube TAO Beach v Las Vegas sa objavila aj Brandi Glanville - hviezda reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Jej bikiny však dvíhali obočie - ledva jej zakryli rozkrok.

Štyridsaťjedenročná televízna hviezdička, ktorú určite dobre poznajú fanúšikovia americkej televíznej reality-šou, sa objavila na párty v plážovom klube TAO Beach v Las Vegas. Konala sa tu párty pod názvom Najväčšia rozlúčka so slobodou a hostiteľkou bola moderátorka Wendy Williams. Tá si síce užívala najmä spoločnosť svalnatých manekýnov, ale pozvala aj Glanvilleovú.

Na párty v klube TAO Beach v Las Vegas sa...
Hviezda reality-šou Brandi Glanville (vpravo) a...
+4Na akciu s názvom The World´s Largest...

Blondínka dorazila v ružových dvojdielnych bikinách a práve tie dvíhali obočie. Nohavičky boli také miniatúrne, že stačili milimetre, aby ukázala intímne partie. Brandi však akoby sa nechumelilo, pózovala fotografom a vykrúcala sa pred objektívmi s úsmevom na tvári. Niektorí hostia si z nej robili žarty, že je menej oblečená než mužská striptérska skupina Chippendales. Veď posúďte sami…

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Brandi Glanville #bikiny #párty #rozkrok #TAO Beach

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...