Polonahá Beyoncé rozpálila Los Angeles, jej telo stojí za pohľad

Beyoncé a jej manžela Jay-Z si prišli do Los Angeles pozrieť aj ich slávni obdivovatelia.

04.08.2014 00:00
Beyonce Foto: ,
Beyonce počas koncertu v Los Angeles.
debata

Nech už sú šumy okolo ich manželstva pravdivé či nie, Jay-Z a Beyoncé stále tvoria pár, aspoň na javisku určite. Počas ich víkendového koncertu v Los Angeles sa spolu ukázali na pódiu ako profesionáli. Do Los Angeles zavítali v rámci aktuálneho turné „On The Run“, predtým sa stihli predviesť už v San Franciscu. Turné sa oficiálne skončí až vystúpeniami v Paríži, 12. a 13. septembra.

Beyonce a JAY Zpočas koncertu v  Los Angeles.
Jay Z počas koncertu v  Los Angeles.
+2Beyonce a JAY Zpočas koncertu v  Los Angeles.

Podľa denníka NY Post je však manželstvo hviezd v hlbokej kríze a nie je isté, či dvojica turné vôbec dokončí. Do Los Angeles si prišla Jay-Z-ho a Beyoncé pozrieť aj hŕstka ich slávnych obdivovateľov. Medzi fanúšikmi bola napríklad herečka Salma Hayek, speváčka a herečka Courtney Love, ďalšia kráska Natalie Portman s manželom Benjaminom Millepiedom a Nicole Richie.

Beyoncé sa pred fanúšikmi predviedla hneď v niekoľkých sexi kostýmoch, rozhodne sa počas večera bolo na čo pozerať. Nie náhodou sa krásna tmavovláska so železnou pravidelnosťou objavuje na prvých priečkach v rôznych anketách o najsexi ženu šoubiznisu.

V týchto dňoch navyše zverejnila Beyoncé aj remix skladby Flawless, v ktorom hosťuje rapperka Nicki Minaj. Niekdajšia členka skupiny Destiny's Child v remixe nepriamo spomenula aj incident z mája, keď jej manžela, rappera Jay Z napadla vo výťahu newyorského hotela Standard speváčkina sestra Solange. Videozáznam z bezpečnostnej kamery vo výťahu sa neskôr objavil aj na internete, ani jeden z trojice interpretov však neprezradil, čo bolo príčinou konfliktu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #koncert #Los Angeles #Jay-Z

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...