To myslí vážne? Madonna chystá oslavu, vystavuje rozkrok na webe

Speváčka Madonna nikdy nepatrila medzi hviezdy, ktoré by omrzelo provokovanie a pútanie pozornosti u fanúšikov aj širokej verejnosti. A zdá sa, že vek na tom nič nezmenil.

08.08.2014 15:00
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na archívnom zábere. Už 16. augusta oslávi 56. narodeniny.
debata

Hoci už o pár dní oslávi matka štyroch detí 56. narodeniny, na svojom konte na Facebooku pred dvoma dňami zverejnila záber, nad ktorým nejeden užívateľ internetu krúti hlavou. Hoci tvár nevidieť, hudobná diva zvečnila mobilom svoj rozkrok v čiernych čipkovaných (a trošku tesných) nohavičkách.

Záber sprevádza komentár o tom, že šaty od dua Dolce & Gabbana vešia vo vani – a naozaj, na fotografii vidieť aj vešiak plný oblečenia umiestnený priamo v luxusnej vani. Tá však asi málokoho pri pohľade na Madonnine intímne partie zaujíma.

Speváčka Madonna naposledy šokovala takýmto... Foto: Facebook: Madonna Official
Madonna Speváčka Madonna naposledy šokovala takýmto záberom na svojom konte na Instagrame.

To, že sa speváčka odmieta rozlúčiť s mladosťou, potvrdzuje už roky na vlastných koncertoch, ale dokonca aj v súkromnom živote. Po rozvode s manželom Guyom Ritchiem, s ktorým má syna Rocca, vystriedala niekoľko mladších partnerov. Tým aktuálnym by mal byť len 26-ročný tanečník Timo Steffens.

Nebude chýbať ani na oslave, ktorá sa už za pár dní uskutoční s najväčšou pravdepodobnosťou v Taliansku, prípadne na Francúzskej riviére. Tam sa diva nachádza aj s celou rodinou na prenajatej luxusnej jachte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Madonna #60. narodeniny #rozkrok

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....