Nahá som krásna! Aguilere jedna nahá titulka nestačí

Christine Aguilere sa jej nahé telo páči, chce ho všetkým ukázať. A hneď niekoľkokrát.

16.08.2014 12:00
debata (1)

Len nedávno sa speváčka Christina Aguilera objavila nahá vo vysokom štádiu tehotenstva na obálke „V“ magazínu a už sa chce vyzliekať opäť. Po narodení jej druhého dieťaťa sa 33-ročná blondínka túži ukázať na stránkach Playboy-a.

„Chce sa dostať na stránky magazínu Playboy. Je to niečo, čo chcela urobiť už dávno, ale nepodarilo sa jej to. Christina svoje telo vždy milovala,“ prezradil zdroj pre „In Touch Weekly“.

Christina Aguilera pre V Magazine. Foto: V Magazine
Christina Aguilera Christina Aguilera pre V Magazine.

Aguilera pred tehotenstvom začala s tvrdým fitness programom, vďaka čomu sa jej podarilo schudnúť deväť kilogramov. A oslovila výživového poradcu, pretože svoju hmotnosť chcela mať pod kontrolou aj počas tehotenstva. Dôvod? Po pôrode sa chce čo najskôr dostať do formy a predviesť sa v známom pánskom magazíne.

Speváčka by mala porodiť dievčatko a spolu s partnerom, Matthewom Rutlerom, sa veľkého dňa už nevedia dočkať. Práve pre „V“ magazín sa o svojom tele v pokročilom štádiu tehotenstva vyjadrila: „Ako žena som na svoje telo hrdá vo všetkých etapách môjho života. Sama som plná očakávaní, čo mi budúcnosť ešte prinesie.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Christina Aguilera #Playboy

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...