Pamela Anderson chce zostať takouto sexbombou, jej manžel je proti

Dve podoby herečky z Pobrežnej hliadky! Manželovi sa páči menej nápadná "verzia".

26.09.2014 00:00
Pamela Anderson Foto:
Herečka Pamela Anderson.
debata

Elegantná, dievčenská a menej nápadná. Na druhej strane klasická sexbomba, akou je už vyše dve desaťročia. Pamela Anderson ponúka v poslednej dobe verejnosti dva „looky“. A nie je to výlučne jej rozhodnutie.

Za Ricka Salomona sa v januári vydala Anderson po druhý raz. No ich vzťah sa ani po opätovnom zblížení nedá nazvať ideálnym. V nedávnom televíznom rozhovore ho opísala ako turbulentný. „Každé manželstvo má svoje vrcholy aj temnejšie miesta. Naše nie je výnimkou,“ povedala.

Herečka Pamela Anderson. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson.

Podľa portálu radaronline je však idylka fuč a hviezdne manželstvo začali ohrozovať tie isté problémy, pre ktoré sa v lete plánovala dvojica rozvádzať. „Chvíľu si užívali pokojné chvíle, ale staré problémy sú späť,“ citoval radaronline zdroj z blízkosti manželov. „Pamela bola vždy tak trocha do vetra, Rick sa drží viac pri zemi. A nemá rád, keď sa Pamela na verejnosti prezentuje ako sexbomba. To, že si nechala ostrihať vlasy a nepôsobí tak nápadne nebolo výlučne jej rozhodnutie.“

Aj nedávna titulka v magazíne Notofu ukázala Pamelu v novom svetle. A o túto zmenu sa mal takisto postarať jej manžel, ktorý ju rád vidí decentne upravenú. „Ale Pamela takýto imidž nemá rada, hoci on ho považuje za elegantný,“ znela citácia na spomínanej stránke.

Pamela Anderson na titulke Notofu magazínu. Foto: Notofu magazín
Pamela Anderson Pamela Anderson na titulke Notofu magazínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #imidž #Pamela Anderson

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...