Ukázal telo, pri ktorom ženám padajú sánky a muži blednú závisťou!

Nakrúcanie pokračovania striptérskeho hitu Magic Mike je v plnom prúde a paparazzovia tak môžu striehnuť na hlavných protagonistov. Na svoje si prídu najmä fanúšičky a fanúšikovia urastených svalovcov.

10.10.2014 00:00
debata
Herec Joe Manganiello predviedol na pláži svoje... Foto: Profimedia.sk
Joe Manganiello Herec Joe Manganiello predviedol na pláži svoje urastené telo v prestávke nakrúcania filmu Magic Mike XXL.

Jeden z nich, herec Joe Manganiello sa začiatkom týždňa objavil v prestávke nakrúcania na pláži v Miami, kde je momentálne štáb sústredený. Pohľad, ktorý ponúkol okoliu, musel vyvolať obdiv, ale možno aj závisť.

Tridsaťsedemročný herec, ktorý je známy najmä ako vlkolak zo seriálu Pravá krv, sa len v športových šortkách preháňal na pieskovej pláži a vystavoval svoje svalnaté telo. Šoubizové blogy neprehliadli, že si pre film nechal narásť trochu dlhšie vlasy a posilňuje asi ešte usilovnejšie než kedysi. Jeho telo totiž kvôli scénam vyzliekania musí byť v dokonalom stave.

Pochvalami na adresu Manganiella nešetrí ani jeho priateľka – kolumbijská herečka Sofia Vergara, s ktorou začal randiť v júni tohto roka. Tá sa nechala počuť, že Joe jej robieva striptíz aj doma. „Musí trénovať,“ uviedla so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #svaly #Magic Mike XXL #Joe Manganiello #polonahý

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...